NIJE GA OČEKIVAO: Mesi se ODUŠEVIO kada je video ko će mu uručiti nagradu, nije mogao da skine OSMEH sa lica! VIDEO
Lionel Mesi, Foto: Printscreen/Twitter/L/M Football

lepo

NIJE GA OČEKIVAO: Mesi se ODUŠEVIO kada je video ko će mu uručiti nagradu, nije mogao da skine OSMEH sa lica! VIDEO

Mesi je i sinoć zasluženo izabran za najboljeg igrača utakmice

Objavljeno:

Fudbaleri Argentine pobedili su Hrvatsku sa 3:0 u prvom polufinalu na Mundijalu u Kataru. Gaučosi su se tako plasirali u prvo finale posle osam godina kada su u Brazilu poraženi od Nemačke sa 1:0.

Mesi u Kataru igra u neverovatnoj formi i uspeo je da postigne već pet golova na ovom velikom takmičenju, a svi dobro znaju da je za njega ovo poslednji pokušaj da osvoji Svetsko prvenstvo.

Kapitenu Argentine titula prvaka sveta još jedino nedostaje da se zauvek upiše zlatnm slovima u fudbalsku istoriju i reši dilemu oko toga ko je najbolji svih vremena.

Mesi je i sinoć bio veoma motivisan i raspoložen za igru što je za Hrvatsku bilo pogubno jer je odigrao odličnu utakmicu u kojoj je postigao pogodak, te upisao još jednu asistenciju o kojoj će se dugo pričati.

Tako je Mesi uspeo da Argentinu ponovo odvede u finale i nakon Brazila 2014. godine, ovo će mu biti drugi pokušaj da dođe do trofeja. Tada ga je zaustavila Nemačka, a protivnika u novom finalu saznaće nakon večerašnjeg okršaja između Francuske i Maroka.

Mesi je i sinoć zasluženo izabran za najboljeg igrača utakmice što je očito već postala tradicija na ovom Svetskom prvenstvu.

Međutim, kapiten Argentine ni slutio nije ko će mu ovaj put uručiti trofej za igrača utakmice, a koliko se iznenadio i oduševio zbog toga najbolje je pokazala njegova reakcija koju su kamere uspele da snime.

Naime, nagradu Mesiju za igrača utakmice uručio je njegov dojučerašnji saigrač iz reprezentacije i verovatno jedan od najboljih prijatelja u svetu fudbala – Serhio Aguero.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.