PROSINEČKI PROTIV SVOJE ZEMLJE: "Ako mene pitate, Argentina je favorit"!
Robert Prosinečki, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

MALO KO JE OVO OČEKIVAO!

PROSINEČKI PROTIV SVOJE ZEMLJE: "Ako mene pitate, Argentina je favorit"!

Bivši igrač i trener Crvene zvezde smatra da i Hrvatska ima neke mnogo bolje segmente u igri od protivnika

Objavljeno: 14:30h

Bivši igrač i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki komentarisao je predstojeće polufinale Mundijala (utorak, 20 časova) između Hrvatske i Argentine.

On je za Super Deportivo naveo da daje malu prednost Gaučosima.

- Svi znamo da ako je Lionelu Mesiju dan, niko ne može da ga zaustavi, ali smo već jednom pobedili Argentinu sa Mesijem na terenu. Znamo da možemo, znamo da je pod pritiskom... Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali sa Hrvatskom se nikad ne zna. Može da izgubi od bilo koga ili bilo koga da pobedi. Sigurno će biti zabavan meč, a znamo da Argentina već dugo nije bila šampion i da bi ovo mogla da bude poslednja utakmica za Mesija na Svetskom prvenstvu - kazao je Prosinečki.

Robert Prosinečki
foto: EPA/Vassil Donev

Prosinečki dodaje i da "ne bi bilo pravedno za fudbal da Mesi ne bude svetski šampion", ali da Hrvatska ima neke mnogo bolje segmente u igri od protivnika.

- Moram da kažem da Hrvatska ima bolju sredinu terena od Argentine - Modrić, Kovačić i Brozović su tu. A sredina je najslabiji deo Argentine jer im fali neko uz Mesija... Čuo sam da fudbaleri Argentine veruju u Skalonija i svidelo mi se kako je to izgledalo protiv Holandije, tako da nas svakako čeka zanimljiv meč - zaključio je Robert Prosinečki.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.