NEJMAR OBJAVIO PREPISKE SA SAIGRAČIMA BEZ NJIHOVE DOZVOLE: Brate, sje*aniji sam nego što sam mogao zamisliti!
Fudbalska reprezentacija Brazila, Foto: EPA/Friedemann Vogel

svima je teško pao poraz!

NEJMAR OBJAVIO PREPISKE SA SAIGRAČIMA BEZ NJIHOVE DOZVOLE: Brate, sje*aniji sam nego što sam mogao zamisliti!

Brazilski fudbaler otkrio je šta je sve rekao Markinjosu, Tijagu Silvi i Rodrigu

Objavljeno: 13:07h

Svet je šokiran eliminacijom Brazila u četvrtfinalu Mundijala, a sami fudbaleri su teško podneli poraz od Hrvatske.

Sve ovo teško je palo prvoj zvezdi Brazila Nejmaru, koji je objavio prepisku sa saigračima. - Odlučio sam da objavim dopisivanje sa saigračima bez njihove dozvole, tako da svi vide koliko smo želeli pobedu i koliko smo ujedinjeni bili. Pokazaću samo neke od mnogih poruka koje smo razmenili. Obuzeo nas je osećaj strašne tuge, ali moramo biti jaki i nastaviti dalje. Siguran sam da ćemo se uz podršku našeg naroda vratiti još jači. Ja sam Brazilac s mnogo ponosa i ljubavi! - napisao je Nejmar.

Prvo je objavio prepisku s Markinjosom koji je promašio poslednji jedanaesterac protiv Hrvatske. - Kako si? Javljam ti se da ti kažem kako sam tvoj fan. Jedan penal neće promeniti šta mislim o tebi. S tobom sam zauvek i ti to znaš. Volim te - napisao mu je Nejmar.

- I ja tebe, brate. Trebaće mi vremena da izbacim sve loše iz sebe. A ti? Kako si ti? Hvala ti na poruci i što misliš na mene, brate. Ti si zver. Tako sam želeo da sve bude dobro. Sra*e je što je taj penal srušio naš san. Ali moramo biti jaki i videti šta nam sve još fudbal sprema - odgovorio je Markinjos.

Markinjos
foto: EPA/Neil Hall

-Tako treba razmišljati. Bolje od ikoga znam kako nas čekaju dobri i loši trenuci. Ostani jak, osloni se na porodicu i nikada nemoj zaboraviti da nisam samo tvoj saigrač, nego i prijatelj koji ti želi sve najbolje. Volim te i uvek smo u ovome zajedno - napisao je Nejmar.

- Brate, istina je sve što kažeš. Samo mi znamo što smo prošli kako bi došli ovde. Zato i boli tako jako. Teret koji sada nosim je ogroman, ali Bog zna zašto mi ga je stavio na leđa. Zato što ga mogu podneti i nastaviti dalje - uzvratio je brazilski štoper.

Zatim je Nejmar otkrio šta je slao kapitenu Tijagu Silvi.

Tijago Silva, Nejmar
foto: EPA/Neil Hall

- Brate, tužno je ovo što nam se dogodilo, ali moramo nastaviti zajedno. Stvarno sam ti hteo doneti taj trofej. Ti, ja i Dani Alves zaslužili smo ga najviše. Ali Bog sve zna i ima svrhu za svoja dela - napisao je Nejmar igraču koji ga je tešio posle poraza. - Brate, moram ti reći da sam sje*aniji nego što sam mogao zamisliti. Ovo je nepodnošljivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se toga setim plačem. Ali, biću bolje - odgovorio je 38-godišnji Silva kojem je ovo bilo verovatno poslednje SP.

Nejmar se obratio i mladom Rodrigu, još jednom igraču koji je promašio jedanaesterac.

Nejmar
foto: EPA/Friedemann Vogel

- Javljam ti se kako bih ti rekao da si zvezda. Čast je biti deo tvoje karijere, čuti te kako mi kažeš da sam tvoj idol i gledati te kako postaješ zvezda za istoriju Brazila. Penale promašuju samo oni koji ih šutiraju. Ja sam napravio mnogo grešaka u karijeri i naučio sam iz svake od njih. Ali nikada nisam odustao i uvek sam težio tome da budem bolji. Jako mi se sviđaš ne zato što si dobar igrač, nego jer si dobar čovek dobrog srca. Ostani jak, kritike koje primaš učiniće te jakim i onda ćeš se setiti svega šta sam ti govorio: 'Brazilu ćeš doneti titulu'. Želim ti sve najbolje na svetu. Ovih dana se potpuno isključi, odmori se i vrati se jak. Tu sam za sve što ti treba, kažem ti to bez demagogije. U ovome smo zajedno - napisao je Nejmar.

Fudbaler Reala na to je odgovorio. - Idole moj, hvala ti na svemu iz dubine srca. Oprosti što sam odgodio ispunjenje tvog sna. Nadam se da ćeš nastaviti osvajati za svoj narod i da ću pri tome biti s tobom. Naravno, ako ti to budeš hteo. Uvek smo zajedno i hvala ti što me voliš - napisao je Rodrigo.

Nejmar je na to uzvratio:

- Oprosti što ti ovo moram reći, ali jesi li ti lud?! Nemaš mi se na čemu izvinjavati jer zapamti, penale promašuju samo oni koji ih šutiraju. Ti si zvezda i ja ću te naučiti kako da šutiraš penale!

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.