GVARDIOLA PRED TRANSFEROM KARIJERE: Dobio je ponudu koja se teško odbija, evo o čemu se radi!
Pep Gvardiola, Foto: EPA/Peter Powel

izazvaće tektonske poremećaje

GVARDIOLA PRED TRANSFEROM KARIJERE: Dobio je ponudu koja se teško odbija, evo o čemu se radi!

Danas je priča ponovo aktuelizovana

Objavljeno:

Pep Gvardiola je nedavno potpisao novi ugovor sa Mančester sitijem, ali je sada dobio novu nepristojnu ponudu - da vodi selekciju Brazila!

Prema saznanjima katalonskog Sporta, inače bliskog Pepovim ljudima, Gvardiola je dobio poziv FS Brazila da nasledi Titea, koji je napustio kormilo Južnoamerikanaca.

U Brazilu su svesni da je Pep vezan sa Siti snažnim ugovorom sve do 2025. godine, ali to im ne umanjuje želju da sa njim nastupe na Mundijalu 2026. u SAD, Kanadi i Meksiku.

Pojedini izvori su ranije čak tvrdili da su spremni da imaju i nekog v.d. selektora dok Pep ne prihvati da dođe u Brazil, ali to su ostale nepotvrđene glasine.

Pep Gvardiola
foto: Profimedia

Danas je priča ponovo aktuelizovana, iako se pominje da je među snažnim kandidatima i Abel Fereira koji čini čuda sa klupi Palmeirasa.

Gvardiola još uvek nije odgovorio, ali gotovo da niko ne može da zamisli da napusti "Etihad" još makar dve godine.

Da li će Brazilci biti spremni da ga čekaju i da li im je zbog Pepa potrebno da sa dvojicom selektora idu do Mundijala 2026...?

Brazil je ispao od Hrvatske na Mundijalu u Kataru, ali je prema mišljenju i svih anketa i parametara, imao najbolji tim na turniru i od početka je u svim kladionicima bio prvi favorit za osvajanje, ali nije uspeo.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.