DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Navijač Maroka NASRNUO na Ronalda! (VIDEO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/ROLEX DELA PENA

NEPROMIŠLJEN POTEZ!

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Navijač Maroka NASRNUO na Ronalda! (VIDEO)

Uz pratnju obezbeđenja ljutito je napustio kompleks stadiona

Objavljeno: 15:46h

Jučerašnji dan bio je sigurno jedan od najtežih za Portugalca Kristijana Ronalda koji je u suzama napustio teren nakon što je u četvrtfinalu njegov tim izgubio od ekipe Maroka sa 1:0.

Dodatno mu je otežala odluka portugalskog selektora Fernanda Santosa da ostane na klupi sve do početka drugog poluvremena.

Međutim, fotoreporteri su zabeležili još jedan detalj – jedan navijač Maroka napravio je izuzetno nepromišljen potez, polio je Ronalda vodom dok je on išao prema klupi za rezervne igrače.

Obezbeđenje je ubrzo prišlo ovom navijaču koji se svađao s pojedincima koji su sedeli pored njega zbog ovog nepromišljenog poteza i odmah ga izveli sa terena što je njega prilično šokiralo jer nije hteo da propusti istorijski meč svoje selekcije. Na kraju nije imao izbora pa je uz pratnju ljutito napustio kompleks stadiona.

Pojedini mediji su objavili da ovo neće biti jedina kazna za Marokanca – mogao bi mu biti zabranjen i ulazak na polufinalni meč između Maroka i Francuske ukoliko se ispostavi da ima ulaznicu za taj meč. Utakmica polufinala Mundijala između Maroka i Francuske igra se u sredu sa početkom u 20 sati.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.