PARTIZAN NA PRIPREMAMA IGRA PROTIV BIVŠEG KAPITENA: Crno-beli odredili protivnike u Turskoj, zakazan bratski duel!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

imaju plan

PARTIZAN NA PRIPREMAMA IGRA PROTIV BIVŠEG KAPITENA: Crno-beli odredili protivnike u Turskoj, zakazan bratski duel!

Prvu takmičarsku utakmicu u 2023. crno-beli igraju 4. februara u Kruševcu sa Napretkom

Objavljeno:

Jedan posao tokom trajanja Mundijala je završio potpisivanjem novog ugovora sa Bibarsom Nathom. Kompletirao je i drugi, pošto je Partizan definisao plan zimskih priprema.

Odranije se znalo da će se crno-beli okupiti već 20. decembra u Sportskom centru „Zemunelo“, precizirano je da će stranci imati produženi odmor (do 26. ovog meseca), a u međuvremenu su zakazane kontrolne utakmice tokom centralne faze pripreme, za vreme boravka u Turskoj.

Izabranici trenera Gordana Petrića će od 12. do 28. januara boraviti u antalijskoj regiji, baza će im biti hotel „Sueno“, a pre povratka u Beograd odigraće pet kontrolnih utakmica, prenosi Sportski žurnal. Najinteresantniju, ujedno i poslednju, u svojstvu generalne probe sa bratskim CSKA iz Moskve, čiji dres od letos nose bivši kapiten Parnog valjka, Saša Zdjelar i nekadašnji desni bek Crvene zvezde, Milan Gajić.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Osim provere sa Armejcima, Partizan će u Beleku odmeriti snage sa Univerzitateom iz Rumunije (15.1), jednim timom iz Bugarske (ostaje da se odredi da li CSKA 1948 ili Lokomotiva iz Plovdiva, 19.1), zatim će 23. januara imati dve utakmice u istom danu: pre podne sa još jednim članom Mozzart Bet Superlige, TSC-om, po podne sa Austrijom iz Beča, a onda taj duel sa CSKA, koji mu je bio rival u zimu 2005. kad ga je zaustavio u osmini finala tadašnjeg UEFA kupa.

Prvu takmičarsku utakmicu u 2023. crno-beli igraju 4. februara u Kruševcu sa Napretkom.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.