BROJNIJI I GLASNIJI NEGO IKADA! Navijači opsedaju Dohu, reprezentativci izašli na terase da ih pozdrave! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović pozdravlja navijače Srbije, Foto: Printscreen/Instagram/fudbalskisavezsrbije

sve smo bliži meču odluke!

BROJNIJI I GLASNIJI NEGO IKADA! Navijači opsedaju Dohu, reprezentativci izašli na terase da ih pozdrave! (VIDEO)

Na stihove "Mitro's on fire", srpski špic je izašao na prozor i počeo da đuska u ritmu muzike

Objavljeno: 16:47h

Ništa do sada nije pokolebalo srpske navijače u Kataru. Ni poraz od Brazila, ni ispuštena pobeda protiv Kameruna, ni tračevi iz Beograda... Danas uoči Švajcarske su brojniji i glasniji nego ikad.

Ima ih po raznim mestima u Dohi, ali epicentar ludila je u plažnom baru smeštenom između stadiona 974 na kojem se igra večerašanji meč i hotela Rikosos u kojem su smešteni reprezentativci Srbije.

Na stihove "Mitro's on fire", srpski špic je izašao na prozor i počeo da đuska u ritmu muzike, čime je pokazao da je maskimalno opušten i spreman za večerašnji ključni duel.

Pre toga su navijači skandirali i ostalim Orlovima: „Izađite na terasu, pozdavite srpsku masu… Izađite na balkone, pozdravimo šampione…“

Kako je pesma bivala glasnija, tako su i srpski reprezentativci, svi do jednog, izlazili na balkone velelepnog hotela, na oduševljenje dvadesetak navijača. Žurka je potrajala – usledio je set navijačkih pesama, potom intoniranje himne… Fudbaleri su do kraja ostali na terasama, pozdravljajući glasne momke, željne slavlja u Kataru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.