BORJAN KOŠTAO KANADU BOLJEG REZULTATA: Marokanci slave veliki uspeh niko nije očekivao da će ovo ostvariti!
Fudblaeri Maroka, Foto: EPA/Mohamed Messara

mundijal u kataru

BORJAN KOŠTAO KANADU BOLJEG REZULTATA: Marokanci slave veliki uspeh niko nije očekivao da će ovo ostvariti!

Kanada je došla do pogotka posle autogola

Objavljeno: 18:10h

Fudbaleri Maroka sa 2:1 slavili su protiv Kanade i tako sa prvog mesta su prošli u narednu fazu takmičenja na Mundijalu.

Nedostatak komunikacije Borjana i odbrane, golman Crvene zvezde pravi veliku grešku pri ispucavanju - lopta dolazi do Zijeha koji je bez većih muka pogodio nebranjenu mrežu. "Lavovi sa Atlasa" vode od 4. minuta.

Dvadesetak minuta kasnije i afrička reprezentacija udvostručuje svoje vođstvo. En Nesiri sjajno istrčava napada, Seviljin ofanzivac vara Borjana koji prima gol u svoj ugao - 2:0 u 23. minutu.

Kanađani su uspeli da smanje zaostatak pred poluvreme. Oštar centaršut sa leve strane, nesrećni Agerd šalje loptu iza svog golmana. Autogol Marokanaca za 2:1 u 40. minutu.

Fudbalska reprezentacija Maroka
foto: EPA/Noushad Thekkayil

En Nesiri je mogao i do svog drugog pogotka na meču u nadoknadi. Zijeh centrira, Nesiri reaguje posle odbitka i postiže gol, ali je VAR tehnologijom utvrđen ofsajd.

Drugo poluvreme je krenulo mirnije, a onda smo videli prečku Kanađanina. Hatčinson posle šuta glavom pogađa prečku, lopta ostaje na samoj linji - Marokanci uz dosta sreće zadržavaju prednost.

Marokanci čekaju večerašnji rasplet u grupi E sa vrha tabele, videćemo ko će na "Lavove sa Atlasa".

Standings provided by Sofascore

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.