BRUTALAN NAPAD HRVATSKE NOVINARKE NA BORJANA: Pogodila tamo gde golmana Zvezde najviše boli, SPOMENULA i Knin!
Nastavljaju se provokacije za Borjana, Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

šokantno

BRUTALAN NAPAD HRVATSKE NOVINARKE NA BORJANA: Pogodila tamo gde golmana Zvezde najviše boli, SPOMENULA i Knin!

Nikakav ekstremizam ne podržavam

Objavljeno:

Bivša hrvatska voditeljka i pevačica Vlatka Pokos (52) napala je golmana Kanade i Crvene zvezde Milana Borjana (35) zbog njegove izjave da "nije rođen u Hrvatskoj, nego u Krajini Dalmaciji", jer je tada to bilo "srpsko mesto".

Ona se obratila fudbaleru putem Instagrama, ali je najpre čestitala Hrvatskoj koja je pobedila Kanadu na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

- Pre svega, čestitam hrvatskoj reprezentaciji na maestralnoj pobedi nad Kanadom! Svi smo jako ponosni i verujemo u njihov uspeh i na ovom Svetskom prvenstvu! - započela je Pokos poruku na Instagramu, a zatim nastavila:

- Dragi Milane, imam dovoljno godina da se malo bolje sećam istorije i geografije ovih prostora pa Vam mogu sa sigurnošću reći da ste 1987. godine rođeni u Socijalističkoj Republici Hrvatskoj, u Hrvatskoj prelepoj Dalmaciji i hrvatskom gradu Kninu. Vaši preci su u Hrvatsku stigli bežeći pred Otomanskim carstvom i našli dom na hrvatskom tlu ali, nažalost, nisu prihvatili ovu zemlju kao svoju domovinu već su ovde želeli da stvaraju "Srbiju". Maligna tvorevina koju spominjete kao mesto svog rođenja, nikad nije postojala, osim u mokrim snovima velikosrba, a ti isti su razlog za beg Vaše porodice iz vaše domovine Hrvatske. Kad širite velikosrpske laži po svetu i dirate se u hrvatsko sveto tlo, plaćeno hiljadama žrtava i krvlju, onda morate očekivati odgovor koji Vam se neće svideti - poručila je Vlatka.

Milan Borjan, Fudbal, Svetsko prvenstvo u Kataru
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Ni tu nije stala, već je nastavila svoje obraćanje Borjanu.

- Nikakav ekstremizam ne podržavam i smatram poraznim da se Vi kao mlada osoba, koja je provela veći deo života u Kanadi, hranite mržnjom i lažima. Mogli ste očekivati, nakon svojih bednih, neinteligentnih provokacija da nećete biti omiljeni u Hrvatskoj. I za kraj jedno pitanje: kako je moguće da jedan veliki Srbin i srpski patriota igra za reprezentaciju Kanade, a ne Srbije? Obični ste licemer! A pre nego što proglasite druge primitivcima, dobro se pogledajte u ogledalo i razmislite o svom ponašanju - zaključila je Pokos u objavi za koju je isključila mogućnost komentarisanja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.