ŠOKANTNE VESTI IZ KATARA! Fudbaler Argentine pred deportacijom i izbacivanjem iz nacionalnog tima! (FOTO)
Detalj sa utakmice Argentina - Saudijska Arabija, Foto: EPA/Mohamed Messara

NEVEROVATNO!

ŠOKANTNE VESTI IZ KATARA! Fudbaler Argentine pred deportacijom i izbacivanjem iz nacionalnog tima! (FOTO)

Ove informacije otkrila je advokatica Rakel Hermida Lehenda

Objavljeno: 17:19h

Argentina još nije uspela da se potpuno oporavi od šokantnog poraza od Saudijske Arabije, a sada bi situacija u reprezentaciji plavo-belih mogla dodatno da se uzburka.

Naime, kako navode argentinski mediji, Tijago Almada (21) bi mogao da bude deportovan u Argentinu zbog jezivih optužbi. Šokantne informacije otkrila je advokatica Rakel Hermida Lehenda, koja zastupa oštećenu stranu u postupku protiv Almade. Postupak pred FIFA organima je već pokrenut, a traži se da Almada bude izbačen iz nacionalnog tima.

Prema navodima, protiv krilnog fudbalera se u Argentini vodi postupak zbog seksualnog zlostavljanja, a očekuje se da mu zbog toga FIFA zabrani nastupanje na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tim povodom, izjavu za argentinske medije dala je upravo advokatica oštećene strane.

- On je usred pandemije organizovao tajnu zabavu u oblasti San Isidro. Pijana devojka je otišla na prvi sprat sa Tijagom Almadom, a onda se odjednom pojavilo mnogo ljudi da je zlostavljaju. Kada kažem mnogo ljudi, govorim o drugom igraču Veleza po imenu Brizuela, devojci po imenu Kamila i na kraju o menadžeru po imenu Delvin Akunja - navodi se u izjavi.

Katar je zemlja koja je poznata po veoma niskoj stopi kriminala i rigoroznim zakonima, a upravo zato se u Argentini nadaju da će Almada biti deportovan nakon istrage.

- Postoji mnogo fudbalera kojima je zabranjeno da uđu u Katar, a Almada je tamo i slobodno se šeta. Moji saradnici pokušavaju da dođu do katarskih zvaničnika na pravi način, što je pre moguće - rekla je Lehenda.

Ukoliko su ovi navodi tačni, Argenticima će situacija u nastavku Mundijala biti dodatno otežana, s obzirom na to da će imati jednog igrača manje. Podsetimo, Almada je tri dana pred početak Mundijala priključen timu umesto povređenog Hoakina Koreje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.