PAVLOVIĆ ŠIRI OPTIMIZAM! Ako pobedimo oba meča idemo dalje!
Strahinja Pavlović na meču protiv Brazila, Foto: EPA/Ali Haider

SLEŽU SE UTISCI!

PAVLOVIĆ ŠIRI OPTIMIZAM! Ako pobedimo oba meča idemo dalje!

Na konferenciji za novinare analizirala se utakmica protiv Brazila, ali je bilo reči i o onome što sledi, a to su dueli sa Kamerunom i Švajcarskom

Objavljeno: 17:17h

Dan posle meča sa Brazilom, pred brojnim novinarima u trening kampu reprezentacije Srbije u Dohi, bili su Saša Lukić i Strahinja Pavlović.

Analizirala se utakmica protiv Brazila, ali je bilo reči i o onome što sledi, a to su dueli sa Kamerunom i Švajcarskom.

Strahinja Pavlović se već okrenuo meču sa Kamerunom koji je na programu u ponedeljak. - Bila je teška utakmica, bili su bolji i uspeli su da pobede. Znali smo i pre da će Kamerun i Švajcarska biti važniji. Ako pobedimo obe idemo dalje - jasan je Pavlović.

Strahinja Pavlović, Saša Lukić
foto: fss.rs

Optimizam je i dalje prisutan u taboru Orlova. - Imamo vremena da analiziramo i poboljšamo stvari u kojima nismo bili dobri. Sada nam je potrebna samo pozitivna energija kako bismo prošli dalje. Atmosfera je odlična, svi imamo cilj i daćemo sve od sebe da pobedimo - dodao je štoper Salcburga.

Pričao je i o rano dobijenom žutom kartonu. - Nije prijatno kada dobijete žuti karton na početku, to je bilo preterano jer je bio prvi start, a nisam imao nameru jer sam išao na loptu. Utiče to na nas, ali moramo da budemo spremni na sve. Bio sam pažljiviji, trudio sam se da ne napravim faul i na kraju sam uspeo da odigram do kraja – poručio je Pavlović, uz dodatak da je ekipa prijala velika podrška navijača na Lusailu i da su im bili vetar u leđa. Naš štoper je objasnio i kako je u krvavom dresu završio utakmicu, čime je "kupio" javnost u Srbiji. - Dobio sam lakat u nos, bilo je malo krvi, ali ništa strašno. Sve je OK – smireno je konstatovao. Pavlović je pričao i o top klasi Brazilaca. - Igrali smo protiv Brazila koji ima strašne igrače, a mi našom napadačkom igrom im ostavljamo šanse. Držali smo srednji blok, nije bilo presinga, a po primljenom golu smo ih napali. Znaju da igraju fudbal, a sada će protiv Kameruna biti drugačije. Nema toliko igrača koji može u svakom trenutku da izvuku loptu - zaključio je Pavlović.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.