IZ SRBIJE U KATAR NA BICIKLU: Putovao 4 meseca da bi bodrio "Orlove", dočekao ga Tadić! (VIDEO)
Zoran Zivlak i Dušan Tadić, Foto: Printscreen/youtube/FSS

car

IZ SRBIJE U KATAR NA BICIKLU: Putovao 4 meseca da bi bodrio "Orlove", dočekao ga Tadić! (VIDEO)

Krenuo je Zoran preko Bugarske, pa Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a jedna zemlja ga je posebno oduševila

Objavljeno:

I oni koji inače ne prate fudbal, ovih dana se zanimaju za dešavanja na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sa druge strane imamo uvek onih koji začuđavaju druge svojim ekstremnim primerima privrženosti voljenom klubu ili reprezentaciji.

I Srbija ima jednog takvog navijača. U svim sportovima.

Zoran Zivlak je zbog "Orlova" na svom biciklu proputovao ceo svet u poslednjih nekoliko godina.

Prvo je išao na SP u Rusiji, ali i na Olimpijske igre u Japan, gde mu se nije dalo da uživa usled pandemije koronavirusa. Sada je na dva točka stigao i do Katara.

Krenuo je Zoran preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a za to mu je trebalo više od četiri meseca na putu.

- Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobeđujemo. Nadam se i sada. Nešto duže od četiri meseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najlepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka - rekao je Zoran Zivlak i potom otkrio šta nosi sa sobom na put.

Zoran Zivlak, Dušan Tadić
foto: Printscreen/youtube/FSS

- Čergarski je to život. Zahteva puno, ali sa malo toga možete da preživite. Svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove.

Nakon uspešno pređenog puta, dočekao ga je Dušan Tadić sa kojim je razmenio utiske o putovanju, a kapitenu naših fudbalera Zoran je poklonio suvenir dok mu se as Ajaksa odužio potpisanom majicom.

Zoran Zivlak, Dušan Tadić
foto: Printscreen/youtube/FSS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.