TADIĆEVA SUPRUGA DRUGAČIJA JE OD OSTALIH Nema bahaćenja i društvenih mreža, a jednom je SPREČILA ZLOČIN (FOTO)
Dušan Tadić, Foto: Printscreen/Instagram/dt10_official

NEPOZNATA JAVNOSTI

TADIĆEVA SUPRUGA DRUGAČIJA JE OD OSTALIH Nema bahaćenja i društvenih mreža, a jednom je SPREČILA ZLOČIN (FOTO)

Dušan i Dragana u braku su od 2013. godine i imaju sina Petra i ćerku Taru

Objavljeno:

Dušan Tadić kapiten je fudbalske reprezentacije Srbije i predvodiće je 24. novembra od 20 časova protiv Brazila u prvom kolu Mundijala u Kataru.

Ofanzivac je i kapiten Ajaksa, a svi znamo kakav je majstor na zelenom pašnjaku, a detalji njegovog života van terena manje su poznati.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Starsport©

Jedan od njih vezan je i za suprugu Draganu (devojačko Vukanac) sa kojom je u braku od 2013. godine i imaju sina Petra i ćerku Taru.

Ono što je specifično u vezi gospođe Tadić je da ona nije klasična žena fudbalera pošto ne izlazi na splavove, a i ne razmeće se sa skupim stvarima.

Teško je pronaći bilo kakve podatke o njoj, a nema ni društvene mreže i desetka "kopljanika" ne objavljuje slike svoje lepše polovine.

Par je pre braka bio u dugogodišnjoj vezi, a jednom prilikom Dragana je provalila da su im pred kućom u Amsterdamu lopovi i nije otvorila vrata.

Naime, tada Dušan nije bio u svom domu, a dva čoveka sa šlemovima kucala su na vrata i pretvarali se da su dostavljači pice, ali je Srpkinja sve shvatila.

Da se vratimo na lepe teme, fudbaler Ajaksa svojevremeno je govorio i o proširenju porodice.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: ANP / ddp USA / Profimedia

- Najslađi snovi su mi vezani za proširenje porodice. Trenutno smo na dvoje (sin i ćerka), planiramo bar još toliko - rekao je Dušan Tadić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.