Grobari, pazite se! Iz Crvene zvezde za Partizan stiže VELIKO UPOZORENJE! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

PODgREVA SE ATMOSFERA

Grobari, pazite se! Iz Crvene zvezde za Partizan stiže VELIKO UPOZORENJE! (VIDEO)

- Pre nekoliko dana sam pričao sa Tejgom, i rekao mi da je to je jedna od najopasnijih utakmica i da će mi se mnogo svideti ako dam gol.
Objavljeno: 18:01h

Boaći je dodao da Zvezda mora da poštuje svakog protivnika, bez obzira na njegovo ime. - Poštujem svaki tim, svakog defanzivca. Nikoga ne smete da potcenite zato što ste Zvezda, ali im i kažete nema šanse da nas pobedite. To su moje pozitivne misli - naveo je on.

Terzić dobio ekspresan odgovor od Čovica na priču o budžetu! (FOTO) Boaći je od dolaska u Zvezdu igrao dve pripremne utakmice. Na prvoj je dao jedan, a na drugoj dva gola.

Kako je rekao, želi da postigne što više golova u prolećnom delu sezone, ali nije želeo da kaže sa koliko bi bio zadovoljan.

Zvezdin igrač je najveći baksuz ove sezone! Nije ni provalio da je povređen, pa nastavio sa treningom i sada nosi longetu! - Ne volim da prognoziram, ali želim da ih dam što više. Ako mi Bog dozvoli, daću 20. Svaki napadač mašta o što više golova, razmišljam o golovima i da pomognem timu. To je suština fudbala, rekao je Boaći.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je Dejan Radonjić reagovao na isključenje Marka Simonovića u večitom derbiju!

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.