ARGENTINSKI NOVINARI SUROVI PREMA FUDBALERIMA: Gaučosi na velikom udaru medija, svi se složili oko jedne reči!
Katastrofa Argentine, Foto: EPA/Noushad Thekkayil

očekivano

ARGENTINSKI NOVINARI SUROVI PREMA FUDBALERIMA: Gaučosi na velikom udaru medija, svi se složili oko jedne reči!

Malo ko je očekivao poraz Argentine ovog utorka, a ponajmanje samo Argentinci.

Objavljeno:

Argentinski reprezentativac Lautaro Martines, kojem je VAR poništio dva gola, nakon poraza je rekao da se ovome nije nadao.

Argentina je vodila od desetog minuta protiv Saudijske Arabije, da bi na kraju doživela poniženje porazom 2:1 od autsajdera turnira u Kataru.

- Ovo mnogo boli. Nadali smo se da ćemo Svetsko prvenstvo započeti pobedom. Ali sada je gotovo, moramo nastaviti da treniramo i razmišljamo o onome što sledi. U prvom delu je trebalo da postignemo više od jednog gola, ali ovo je SP. Izgubili smo zbog naših grešaka, a najviše zbog onih u drugom delu utakmice. Postoje detalji koji čine razliku te moramo ispraviti te greške - rekao je Martines.

Fudbalska reprezentacija Saudijske Arabije, Fudbalska reprezentacija Argentine
foto: EPA/Rungroj Yongrit

Malo ko je očekivao poraz Argentine ovog utorka, a ponajmanje samo Argentinci. - Težak udarac za Argentinu - pišu lokalne noviner "Klarin", "Argentina se zaplela u mrežu Saudijske Arabije i doživela istorijsku blamažu u Kataru".

- Od euforije do neverice u trenu. Iznenađenje je potpuno. Debi argentinske reprezentacije u Kataru 2022. bio je ono što niko nije zamišljao niti očekivao - komenatar je "Klarina".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.