LOGIČNO JE DA SVI PRIČAJU O NAPADU, VIDITE VLAHOVIĆA I MITROVIĆA: Milenković poslao jaku poruku svim navijačima!
Nikola Milenković, Foto: Starsport©

spreman je za utakmicu

LOGIČNO JE DA SVI PRIČAJU O NAPADU, VIDITE VLAHOVIĆA I MITROVIĆA: Milenković poslao jaku poruku svim navijačima!

Mislim da prvi cilj mora da bude prolazak grupe

Objavljeno: 17:07h

Srbija u četvrtak otvara Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Brazila.

Odbranom će komandovati Nikola Milenković, prekaljen sa prethodnog Mundijala, koji poručuje da to što svi bruje o napadu je – logična stvar.

- Kakav imamo kvalitet u napad, nije čudno što svi pričaju samo o njima. Imamo sjajne igrače, koji jednim potezom mogu svima da naprave problem. Ne osećamo se zbog toga potcenjeno, znamo da mi u odbrani moramo da budemo maksimalno spremni za zadatak protiv Brazila koji ima vanserijske igrače - poručuje Milenković.

Štoper Srbije respektuje rivala, petostrukog prvaka sveta, ali veruje da i Orlovi i te kako imaju šta da pokažu na premijeri.

- Brazil je jedan od facvorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Respektujemo sve, ali nemamo strah ni od koga. Gledamo sebe, da budemo ambiciozni, kakvi smo bili u kvalifikacijama da budemo i sada. Teren će na kraju dati sve odgovore - rekao je Milenković.

Srbija bruji: četvrtfinale, polufinale, pa i dalje od toga. Neko kaže da se stavlja nepotrebni pritisak na leđa Orlovima, ali Milenković se ne osvrće na to.

Nikola Milenković
foto: Starsport©

- Mislim da prvi cilj mora da bude prolazak grupe. Ne treba ići mnogo daleko, nego da budemo fokusirani na utakmice koje nam slede. Grupa nam je teška, ali sa verom u sebe, da damo maksimum, da naš narod učinimo ponosnim, srećnim. Siguran sam da će svaki pojedinac dati sve od sebe da prođemo grupu - smatra Nikola.

U odnosu na prošli Mundijal, Milenković kaže za sebe da je drugi igrač.

- Ovo mi je drugo Svetsko prvenstvo, napredovao sam u svim aspektima. Tada sam bio veoma mlad, sada sam stariji, zreliji i fudbalski i psihološki. Emocije su prisutne, neverovatno je biti deo svega ovoga. Prva utakmica je sve bliža, vreme leti, sjajno je što slobodno vreme provodimo svi zajedno i ta atmosfera je naš veliki adut - poručio je Nikola Milenković, komandant odbrane Orlova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.