TERZIĆ U OFANZIVI! Generalni direktor Zvezde u društvu glavnog kandidata za predsednika FSS! (FOTO)
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

BAŠ SU BLISKI!

TERZIĆ U OFANZIVI! Generalni direktor Zvezde u društvu glavnog kandidata za predsednika FSS! (FOTO)

Crveno-beli gostovali su u Krupnju na proslavi 100 godina postojanja FK Rađevac

Objavljeno: 12:21h

Fudbalska Srbija sada je stopostotno okrenuta Svetskom prvenstvu u Kataru, sve misli su usmerene ka nastupu Piksijevih Orlova na Mundijalu, otud su i sva ostala važna pitanja srpskog fudbala, a ima ih ne zna im se broj - i goruća su, trenutno u drugom planu.

Odlazak reprezentacije na najveći fudbalski događaj nisu poremetili ni izbori za predsednika FSS koji to zapravo i nisu bili, i koji su po ko zna koji put u prvi plan izbacili neslogu i sudar raznih uticaja i struja unutar fudbalske organizacije.

Upravo se tog dana, pored Nenada Bjekovića kao dotad jedinog kandidata za prvog čoveka FSS, pravo niotkuda, na iznenađenje mnogih, pojavio još jedan - doskorašnji Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

O bliskosti vrha crveno-belih i upravo Nedimovića svedoče i fotografije sa gostovanja beogradskog kluba u Krupnju i proslavi kluba FK Rađevac povodom 100 godina postojanja, na kojoj je bio i Nedimović.

Zvezdan Terzić
foto: FK Crvena zvezda

- Nakon prijateljskog susreta sa ekipom Rađevca, usledilo je slavlje povodom velikog jubileja koji obeležava ovaj klub - vek postojanja. Svečanom večerom proslavljena je ova značajna brojka, a čelnici oba kluba su razmenili i darove u znak lepe saradnje i stogodišnjice postojanja FK Rađevac - piše u objavi Zvezde posle pomenute utakmice uz fotografije direktora Terzića, Nedimovića, Terzićevog sina, predsednika zvezde Mijailovića, predsednika Grafičara Govedarice.

Dirketor crveno-belih Zvezdan Terzić je nedavno, sumirajući polusezonu, prokomentarisao i eventualnu kandidaturu Nedimovića na mesto čelnika FSS, konkretno je odgovorio na pitanje koliko je on zapravo dobra opcija s obzirom na to da ne dolazi iz fudbalskog miljeja, kao svojevemeno Slaviša Kokeza koji je neslavno okončao svoju vladavinu u staropazovačkoj fotelji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.