BLISTAVA KARIJERA BLIŽI SE KRAJU! Mesi svestan da pred njim nema još mnogo igračkih godina!
Lionel Mesi, Foto: Profimedia

KONAČNA ODLUKA POSLE KATARA!

BLISTAVA KARIJERA BLIŽI SE KRAJU! Mesi svestan da pred njim nema još mnogo igračkih godina!

Turnir u Kataru mu je verovatno poslednja šansa da osvoji Svetsko prvenstvo pošto uveliko gazi četvrtu deceniju života

Objavljeno: 10:07h

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, pokušaće da se tokom narednih mesec dana sa reprezetnacijom Argentine domogne trofeja prvaka sveta, koji mu nedostaje u blistavoj karijeri.

Argentinac bi se eventualnim osvajanjem dodatno uzdigao kada je u pitanju sve ono što je tokom karijere učinio, a turnir u Kataru mu je verovatno poslednja šansa pošto uveliko gazi četvrtu deceniju života. Očekuje se i da posle Mundijala on donese konačnu odluku o nastavku karijere, odnosno da li će ostati u Pari Sen Žermenu sa kojim ugovor ima do leta 2023. godine.

Lionel Mesi, Dijego Armando Maradona
foto: Profimedia

Mesi je ranije istako da će prelomiti posle Svetskog prvenstva, a kada je njegova budućnost u pitanju pominje se ostanak u Parizu, povratak u Barselonu, MLS liga, ali Njuels Old Bojs u kom je igrao od 1995. do 2000. godine kada je kao trinaestogodišnjak stigao u Barselonu. - Ne znam, toliko je toga što se može dogoditi. Kao dečak sam sanjao o tome da igram u argentinskom fudbalu, želeo sam to. Danas to zavisi od mnogo stvari. Imam porodicu, troje djece, nedavno sam napravio veliku promenu u životu, a to je bilo teško i meni i celoj porodici - rekao je i dodao da je svestan da pred njim nema još mnogo igračkih godina:

Lionel Mesi
foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

- Sad kad je to sve prošlo, osećamo se spektakularno. Uživamo u prelepom gradu. Adaptacija nije bila laka, sve se dogodilo iznenada i nismo mogli ranije u svemu tome da uživamo. Obožavam fudbal, volim da igram i u tome uživam. To je ono što sam radio čitavog života i siguran sam i da ću nakon karijere ostati u njemu na nekoj poziciji. Mislim da neću još mnogo igrati - dodao argentinski fudbaler.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.