MESI O FAVORITIMA NA SP: Brazil i Nejmar i dve evropske selekcije (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: Profimedia

"MORATE BITI REALNI"

MESI O FAVORITIMA NA SP: Brazil i Nejmar i dve evropske selekcije (FOTO)

Argentina će na Mundijalu u Kataru igrati u C grupi protiv Poljske, Meksika i Saudijske Arabije

Objavljeno:

Lionel Mesi, kapiten fudbalske reprezentacije Argentine, aktuelnog prvaka Južne Amerike govorio o favoritima za osvajanje Mundijala u Kataru.

- Svaka utakmica na Svetskom prvenstvu biće teška. Nismo imali mnogo utakmica protiv evropskih timova. Mislim da nema potrebe da nas ljudi gledaju kao favorite. Morate biti realni i ići utakmicu po utakmicu. Svaki put kada govorimo o kandidatima za titulu govorimo o istim timovima. Ako moram da stavim nekoliko iznad ostalih, mislim da su to Brazil, Francuska i Engleska - rekao je Mesi, koji je gostovao Horheu Valdanu u njegovoj emisiji "Universo Valdano".

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: Profimedia

"Gaučosi" igraće u C grupi protiv Poljske, Meksika i Saudijske Arabije.

- Francuska, iako oslabljena zbog povreda nekoliko igrača, i dalje ima sjajan tim i iskusnog selektora. Svakako će biti jedan od glavnih favorita za osvajanje titule, baš kao i Brazil, koji ima Nejmara i sjajne napadače. Mi imamo dobre igrače. Borićemo se koliko je u našoj moći - sa tom idejom odlazimo u Katar - dodao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Zagrljaj Nejmara i Mesija
Zagrljaj Nejmara i Mesijafoto: EPA/Andre Coelho

Na kraju, priznao je da je često na meti kritika navijača u domovini.

- Uvek sam osećao brigu ljudi, ali i tada je postojao deo Argentine koji me je kritikovao. Imali su mišljenje o svemu što sam radio. Počeli smo loše 2012. na Kopa Americi. Odigrali smo jednu od najboljih utakmica na turniru i na kraju ispali na penale. To je bilo loše, kao i Svetsko prvenstvo 2010. Na Mundijalu 2006. godine u Nemačkoj nisam igrao i tada su počele prve kritike. Godinu dana kasnije smo izgubili u finalu Kopa Amerike od Venecuele i tada je počelo da bude sve veće - zaključio je Leo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.