CRVENO-BELI OTVORILI SVE KARTE: Pavkov, Dragović, Kulibali, Arnautović - o svačemu se piše, ali ovo je ISTINA
Pavkov, Dragović i Katai, Foto: Starsport©

sada je sve jasno!

CRVENO-BELI OTVORILI SVE KARTE: Pavkov, Dragović, Kulibali, Arnautović - o svačemu se piše, ali ovo je ISTINA

Terzić odgovorio na mnoge spekulacije što se tiče odlazaka i dolazaka

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o igračkom kadru, dolascima, odlascima.

Ovih dana stižu informacije da je bečka Austrija zainteresovana za Aleksandra Dragovića.

- Ne može Dragović da ide iz Zvezde, on je potreban. Svi su potrebni i niko neće otići. Možda ćemo pružiti šansu mlađim igračima, možda će biti iz Grafičara u Zvezdu, pre sve mislim na braću Mituljikić. Što se tiče odlasaka, ne može niko da ide. Eventualno ako bude dobra ponuda, mogu da idu Eraković i Mitrović. Ali ono što mi tražimo i želimo, to trenutno nemamo. Veća je šansa da ostanu - rekao je Terzić.

Bavio se i napadačima crveno-belih.

Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragovićfoto: Starsport©

- Ne komentarišemo stvari koje nismo realizovali. Uvek ima natpisa, spekulacija… Što se tiče Kulibalija, nije se snašao i on je jedini krivac. Došao je nespreman u periodu kada smo igrali sreda-nedelja. Loše je odigrao i naš stručni štab, niti navijači ili mediji ga nisu prihvatili. Igrao je pet godina Ligu 1, pet godina belgijsku, čak 32 utakmica reprezentaciju. Nije se snašao i to nije prvi put, da se kvalitetni igrač ne snađe. Došao je potpuno nespreman - poručio je on i dodao:

- Sigurno da ćemo dovesti špica, a dolazak Pavkova nije realan. Ne razmišljamo o Pavkovu, niti je to u planu.

Dobre partije u dresu TSC-a pruža Luka Ilić.

- Luka Ilić je odličan igrač, on je naše dete i procenjivaćemo, videćemo - rekao je Terzić.

Tema je bio i Ohi Omoidžuanfo, koji je Zvezdu napustio letos, posle jedne polusezone.

Ohi Omoižuanfo
Ohi Omoižuanfofoto: Starsport©

- Ohi je bio kod nas prvih devet utakmica i nije igrao nijedan minut. Šta da radimo sa igračem koji ne igra minut. Doveli smo ga za džabe, a prodali za milion, igrača koji nije odigrao minut. Trener nije računao na njega. Mislim da Ohi nije ispunio očekivanja, mnogo smo više očekivali. Po svim parametrima Kulibali je bolji igrač od Ohija. E sada, što nije ni Kulibali opravdao očekivanja, to je drugo. Zvezda gazi, melje, tražimo nove. Kako su opstali Ben, Kanga, Katai, imaš travnati teren i pokaži da li možeš - rekao je Terzić.

Osvrnuo se i na potencijalna pojačanja.

- Imali smo sastanak, ono što je sigurno da nam treba je špic, razmišljamo o desnom beku… Mali Lazar Nikolić je došao iz Javora. Ne znam koliko je zahvalno trošiti pozicije na stranca. Špic sigurno, a možda i drugi špic… Videćemo kako će se mali Azarov razvijati… Tu je imali Prucev od kojeg mnogo očekujemo na poziciji lažne devetke ili osmice. Treba da prođe dobre pripreme i period adaptacije. Neće biti mnogo pojačanja, ali nemojte da isključite tri ili četiri. Hteli smo Filipa Mladenovića, razmišljao je… Otišao je iz Zvezde na ružan način 2012. ili 2013. godine, vežu ga loša sećenja i to je prevagnulo. On je protip igrača koji treba Zvezdi, ali videćemo.

Mrkela i Terzić
Mrkela i Terzićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Dotakao se i Nemanje Motike.

- Sa njim ćemo već da vodimo razgovore. Doveden je kao jedan od najtalentovanijih momaka Bajerna. Platili smo ga milion i po evra, po tri rate od 500.000. Nije se snašao, očekivao sam više od njega. Moramo da budemo svesni da je 2003. godište. On je dete, još uvek ima pravo da igra omladinsku ligu, a očekujemo da jede decu jer je došao iz Bajerna. Ali saglasan sam da je morao da bude dominantniji..

Marko Arnautović?

- Nije realno, ima visoku platu… Kada dovodimo igrače u Zvezdu, kupujemo ih na priče Lige šampiona, Marakana, navijači, Beograd dobar grad. Svesni su oni da ima utakmica po terenima u Surdulici… Onda nije lako dovesti igrača u takav ambijent.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.