ROMA SLAVI MATIĆA! Murinjo besneo, Nemanja PROJEKTILOM doneo "vučici" bod protiv srpskog Torina! (VIDEO)
Roma - Torino, Foto: Alfredo Falcone / LaPresse / Profimedia

serija a!

ROMA SLAVI MATIĆA! Murinjo besneo, Nemanja PROJEKTILOM doneo "vučici" bod protiv srpskog Torina! (VIDEO)

Iskusni vezista ušao sa klupe i doneo veliki bod Romi

Objavljeno: 17:25h

Fudbaleri Rome i Torina remizirali su 1:1 u 15. kolu Serije A, a junak "vučice" bio je Nemanja Matić.

Nije bilo uzbuđenja u prvih 25 minuta, a onda je vezista "bikova" Rići bio nesmotren u svom kazenom prostoru i u pokušaju da glavom izbaci loptu pogodio svoju ruku, gledao se VAR, a sudija Rapuano odlučio da ne pokaže na "belu tačku", što je izazvalo burnu reakciju trenera domaćih Murinja.

To je ujedno bio i najzanimljiviji detalj u prvom poluvremenu.

Torino je iskoristio svoju jedinu pravu priliku na meču u 55. minutu kada je Singo sjajno centrirao, a Poljak Karol Lineti glavom pogodio gol "vučice".

Roma nije mogla da se oporavi od primljenog pogotka, pokušali su domaći u nekoliko navrata, najbliži izjednačenju bili u 78. minutu, tada je Vanja Milinković Savić sjajno odbranio udarac Zaniola.

Imala je Roma penal u nadoknadi vremena, najbolju moguću priliku da se spasi danas, ali je indisponirani Beloti pogodio stativu.

Ipak u poslednjem minutu meča pojavio se Nemanja Matić koji je ranije ušao sa klupe i sjajnim golom doneo bod Murinjovom timu.

U ostalim utakmicama Verona je na svom terenu poražena od Specije sa 2:1, Monca bila ubedljiva kod kuće protiv Salernitane i slavila sa 3:0.

Verona je tako doživela čak osmi uzastopni poraz, a još jednom u njihovom sastavu nije bilo povređenog Ivana Ilića, dok je Darko Lazović odigrao treću utakmicu u nizu, ali bez prevelikog učinka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.