I BRAZILCI U PANICI: Stub odbrane se povredio 11 dana pred meč sa Srbijom!
Markinjos prima čestitke saigrača, Foto: EPA/Fernando Bizzera

stradao mišić

I BRAZILCI U PANICI: Stub odbrane se povredio 11 dana pred meč sa Srbijom!

Odigrao je 14 utakmica za Brazil u kvalifikacijama za SP, uz četiri prijateljska meča i ako bude zdrav, sigurno će naći mesto u startnoj postavi petostrukog prvaka sveta

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Brazila je u jakoj, verovatno najjačoj grupi G Svetskog prvenstva u Kataru, sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom, ali je "Selesao" za većinu stručnjaka i navijača prvi favorit za osvajanje titule.

Spisak fudbalera Brazila koji je objavio selektor Tite je zastrašujući, a dovoljno je pogledati igrače koji su "izvisili" pa shvatiti kakva je snaga južnoameričkog tima.

Jedan od njih je sjajni Gabrijel, štoper lidera Premijer lige, Arsenala, a sada brojni navijači Brazila verovatno još više žale što ga nema naTiteovom spisku.

Naime, vođa odbrane Brazila, iskusni iako ne vremešni Markinjos (28), propušta današnju utakmicu svog Pari Sen Žermena protiv Oksera zbog povrede mišića.

Sve dolazi samo 11 dana pre prve utakmice na Mundijalu, upravo sa Srbijom, pa su "Karioke" izuzetno zabrinute i nadaju se da je Markinjos ostao van protokola samo iz predostrožnosti. Mada, Lionel Mesi igra iako je najavljivano da će on biti pošteđen...

Markinjos je odigrao 14 utakmica za Brazil u kvalifikacijama za SP, uz četiri prijateljska meča i ako bude zdrav, sigurno će naći mesto u startnoj postavi petostrukog prvaka sveta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.