MENADŽER ARSENALA OTKRIO KAKVO JE STANJE DŽAKE: Hoće li kapiten predvoditi Švajcarsku u grupi sa Srbijom?
Granit Džaka, Foto: EPA/VINCE MIGNOTT

nije bio jedini

MENADŽER ARSENALA OTKRIO KAKVO JE STANJE DŽAKE: Hoće li kapiten predvoditi Švajcarsku u grupi sa Srbijom?

Granit Džaka je bio vidno iscrpljen, bled i pokazivao na stomak

Objavljeno:

Navijači Arsenala izuzetno su se zabrinuli kada su videli da jedan od njihovih najboljih igrača ove sezone, Granit Džaka, ne može da nastavi meč protiv Vulverhemptona u gostima, koji je londonski tim ipak rešio u svoju korist golovima Edegora (2:0).

Kako je tek bilo Švajcarcima čiji kapiten je tako stavio pod znak pitanja učešće na Mundijalu u Kataru samo osam dana pred početak istog?

Informacije o stanju Džake su značajne i za selekciju Srbije jer su ovi timovi opet rivali u grupi sa Brazilom, kao pre četiri godine u Rusiji, a tu je i Kamerun.

Vezista Arsenala se već u drugom minutu požalio, čučnuo i tražio predah, a nešto kasnije je zamenjen iako je pokušao da nastavi. Bio je vidno iscrpljen, bled i pokazivao na stomak.

Menadžer Mikel Arteta, posle meča je objasnio šta se dogodilo.

- Dobro je sad, nije se osećao dobro i da Granit podigne ruku i kaže: „Moram da izađem“... To znači da se uopšte nije osećao dobro. Imali smo nekoliko igrača sa stomačnim problemima, a ne možemo da promenimo tri ili četiri u prvom poluvremenu, ali sam oduševljen što smo se prilagodili okolnostima i uspeli da pobedimo - istakao je Arteta.

"Tobdžije" su tako u poslednjem kolu pre Svetskog prvenstva ne samo ostale na liderskoj poziciji već i povećale prednost nad prvim pratiocem i favoritom za titulu, Mančester sitijem.

Arsenal posle 14 kola ima 37 bodova, a Siti 32.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.