IZNENADIO JE SVE SVOJOM IZJAVOM: Svi Grobari će ostati u šoku posle ovih reči Miroslava Đukića!
Miroslav Đukić, Foto: Starsport©

NEVEROVATNO

IZNENADIO JE SVE SVOJOM IZJAVOM: Svi Grobari će ostati u šoku posle ovih reči Miroslava Đukića!

Najpre je vodio Partizan kao trener 2007. godine, nakon čega je postao selektor Srbije

Objavljeno:

Proslavljeni srpski fudbaler, bivši selektor Srbije i u dva navrata trener Partizana Miroslav Đukić iznenadio je izjavom o nekadašnjoj navijačkoj pripadnosti.

Budući da je karijeru uglavnom gradio u Humskoj ulici, Đukić je ispričao da je u mladosti bio navijač najvećeg rivala Crvene zvezde.

- Kao sam dete sam bio Zvezdaš i nikad to nisam krio. U jednom momentu je tadašnji trener Partizana Ivan Golac došao u Mačvu, video da sam kvalitetan igrač i želeo da me odvede u redove crno-belih - rekao je Đukić u emisiji " Mojih TOP 11" Nebojše Petrovića.

Međutim, objasnio je da tada nije uspeo da se dogovori oko uslova sa čelnicima Partizana.

Miroslav Đukić
foto: Dado Đilas

- Tražio sam zu to vreme oko 100 hiljada maraka na četiri godine. Otprilike 30 hiljada na ruke, a ostatak kad postanem standardni član prve postave Partizana. Nismo uspeli da se dogovorimo i na kraju sam prelomio i otišao u Deportivo - objasnio je Đukić.

Nikada nije zaigrao za crno-bele, već je posle Mačve i Rada u inostranstvu nastupao za Deportivo La Korunju, Valensiju i Tenerife.

Međutim, najpre je vodio Partizan kao trener 2007. godine, nakon čega je postao selektor Srbije.

U Partizan se vratio deset godina kasnije nasledivši Marka Nikolića i sa crno-belima nije osvojio nijednu titulu, ali jeste izborio proleće u Ligi Evrope.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.