RONALDO BROJI POSLEDNJE DANE U JUNAJTEDU: Ali ni na proleće neće igrati u Ligi šampiona!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/SAVVIDES PRESS

interesantno

RONALDO BROJI POSLEDNJE DANE U JUNAJTEDU: Ali ni na proleće neće igrati u Ligi šampiona!

Odlazak u MLS ranije se pominjao kao opcija

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je mnogo bliži odlasku nego ostanku u Mančester junajtedu, u zimskom prelaznom roku!

Pouzdani novinar Florijan Pletenberg tvrdi da u klubu očekuju da Ronaldo napusti "Teatar snova" tokom januarskog prelaznog roka, a da će Junajted odmah pronaći i njegovu zamenu.

Junajted uveliko traži napadača koji bi mogao da ga zameni, a Pletenberg je potvrdio da je na listi Erik Čupo-Moting, ali da nije jedini.

On je dodao da povratak u Sporting iz Lisabona i dalje nije nemoguća opcija, mada je i portugalski tim ispao iz Lige šampiona i takođe se kao i Junajted takmiči u Ligi Evrope, u kojoj se sastaje sa Midtjilandom.

Mnogi su pomislili da će izvučeni par Barselona - Mančester junajted naterati Ronalda da se predomisli i ostane, ali, izgleda da se i klub odavno priprema za njegov odlazak, koji se nije desio letos.

Sport, Fudbal, Kristijano Ronaldo
foto: EPA/SAVVIDES PRESS

Portugalac ne igra na visokom nivou, posle poraza od Aston Vile je bio na udaru navijača, zaista je bio ispod očekivanja i deluje da Junajted igra bolje bez njega na terenu.

Ronaldo nema mnogo opcija u ovom trenutku. Čak i letos, dok nije pao u formi, veliki klubovi su mu zatvorili vrata i praktično, realno gledano, nikome nije potreban iz krema evropskog fudbala. Pominjao se Atletiko, ali je Dijego Simeone demantovao sve te navode, a na kraju, Madriđani su ispali potpuno iz Evrope i sigurno nisu opcija za Ronalda.

Odlazak u MLS ranije se pominjao kao opcija, ali izgleda da bi Ronaldo radije u rodni Lisabon, no, da sačekamo zimu...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.