ČIM SE NAŠAO NA SPISKU ZA KATAR, ZAPROSIO DEVOJKU! Ovaj golgeter Brazila je već bio koban po Srbiju! (VIDEO)
Pedro sa verenicom Fernandom, Foto: Printscreen/Twitter/@Flamengo

sreća sreća radost

ČIM SE NAŠAO NA SPISKU ZA KATAR, ZAPROSIO DEVOJKU! Ovaj golgeter Brazila je već bio koban po Srbiju! (VIDEO)

Napadač je sa čak 12 golova na 13 utakmica najzaslužniji za osvajanje južnoameričke Lige šampiona

Objavljeno:

Bilo je iznenađenja na konačnom spisku selektora Brazila za Svetsko prvenstvo u Kataru. Tite je izostavio donedavno standardnog napadača Roberta Firmina iz Liverpula, ubitačnog Gabrijela Barbosu iz Flamenga (što mu nacija najviše zamera), ali je bilo mesta za njegovog saigrača.

Pedro Giljerme Abreu dos Santos, poznat kraće kao Pedro, dobio je poverenje selektora Brazila i biće dao njihovog strašnog napada na Mundijalu.

Napadač je ove sezone dao 11 golova u Seriji A, ali je posebno zablistao u Kopa Libertadoresu sa čak 12 golova na 13 utakmica čime je najzaslužniji za osvajanje južnoameričke Lige šampiona.

Odlične igre dovele su do poziva Titea, a odmah posle ove sjajne vesti, Pedro je u društvu najbližih prijatelja zaprosio svoju devojku Fernandu Nogeiru koja je uzbuđeno rekla "DA".

Inače, Pedro ima 25 godina i profi karijeru je počeo u Fluminenseu. Zatim se, kao mnogi njegovi zemljaci, nije snašao u Evropi, konkretno u Fjorentini, ali je u rodnoj zemlji ponovo pronašao formu zbog koje je postao reprezentativac.

Pritom je razgnevio navijače Fluminensea jer je postao član najljućeg rivala, bogatog Flamenga.

Do sada je Pedro odigrao dva meča za seniorsku selekciju Brazila, uz postignut gol protiv Tunisa, a na Svetskom prvenstvu u Kataru imaće priliku da popravi učinak.

Možda ga budemo gledali i na meču protiv Srbije, čiji fudbaleri mu nisu nepoznati. Pre nekoliko godina je Pedro, kao vođa napada brazilskog tima do 23 godine, igrao protiv mlade reprezentacije Srbije. On je bio najzapaženiji pojedinac meča odigranog na stadionu "Rajko Mitić" i sa dva gola je učestvovao u ubedljivom trijumfu - 3:0.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.