HIT - LEGENDA ZVEZDE PROVOZALA DRUŠTVO NA TRAKTORU! Prvaka iz Barija nismo videli u ovom izdanju! (VIDEO)
Miodrag Belodedić u ulozi traktoriste, Foto: Printskrin/Youtube/ARIS

isti kao 1991.

HIT - LEGENDA ZVEZDE PROVOZALA DRUŠTVO NA TRAKTORU! Prvaka iz Barija nismo videli u ovom izdanju! (VIDEO)

I dalje izgleda izvanredno a čini se i da se odlično oseća kao traktorista - s vremena na vreme zatrubi, da pozdravi seljane

Objavljeno:

Tako nešto ne može proći nezapaženo! Ni manje ni više, nego za volanom jednog traktora, legendarni Miodrag Belodedić, u majici bez rukava - video je koji je postao hit na internetu.

Jedini fudbaler u istoriji koji je osvojio Kup šampiona sa dva tima sa istoka Evropa, dve Zvezde - prvo rumunskom Steauom 1968. pabeogradskom Crvenom zvezdom 1991. godine - nije sam na traktoru, već sa grupom muškaraca, koji razdragano viču ka kameri.

Rumunski portal "Sportbull" navodi da se radnja odvija na putu kod Sokola, mesta u kojem je ovaj čuveni fudbaler rođen i da nije poznato kada tačno je nastao snimak.

U svakom slučaju, Belodedić izgleda i dalje u izvanrednoj formi a čini se i da se odlično oseća kao traktorista - s vremena na vreme zatrubi, da pozdravi seljane.

U karijeri je Miodrag Belodedić nakon dve titule prvaka Evrope igrao još za Valensiju, Valjadolid, Viljareal, meksički Atlante i ponovo za Steauu na kraju karijere. Za reprezentaciju Rumunije je odigrao 53 utakmice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.