RAJO JE OPET BIO KOBAN PO "KRALJEVIĆE": Madriđani PROSULI bodove u predgrađu, ipak se ne može bez Benzeme!
Poraz Reala, Foto: EPA/Juanjo Martin

LA LIGA

RAJO JE OPET BIO KOBAN PO "KRALJEVIĆE": Madriđani PROSULI bodove u predgrađu, ipak se ne može bez Benzeme!

Porazom od Raja Real Madrid je prepustio lidersku poziciju na tabeli Barseloni

Objavljeno: 23:13h

Fudbaleri Rajo Valjekana priredili su najveće iznenađenje u 13. kolu španske Primere, pošto su na svom terenu savladali Real Madrid sa 3:2.

U timu Reala nije bilo Karima Benzeme, kao ni Tonija Krosa zbog crvenog kartona koji je zaradio na prethodnom meču.

Već u 5. minutu usledio je šok za ''Los Blankose'' kada fudbaler domaćih Francisko Garsija prošao po levoj strani, uputio centaršut a tamo se na pravom mestu našao Komesana koji je savladao Kurtou za 1:0.

FK Rajo Valjekano
foto: EPA/Juanjo Martin

Real je uspeo da se vrati u igru golom Luke Modrića sa bele tačke u 37. minutu za 1:1. Jedanaestercu je prethodilo obaranje Asensija u šesnaestercu Valjekana.

Potpuni preokret usledio je četiri minuta kasnije, nakon kornera koji je izveo Asensio, najbolji u skoku bio je Militao za 2:1.

Uzbuđenjima tu nije bilo kraja. Minut pre kraja prvog poluvremena, igrači Rajo Valjekana uspevaju da postignu novi pogodak za 2:2, strelac je bio Alvaro Garsija.

U 61. minutu trener domaće ekipe Andoni Iraola isključen je zbog prigovora.

Ova odluka glavnog sudije nije poremetila igračke Rajo Valjekane, pošto su posle samo šest minuta uspeli da dođu do novog vođstva. Strelac je bio Oskar Treho sa jedanaesterca i to iz drugog pokušaja. Kurtoa je uspeo da odbrani šut Treha, ali je penal ponovljen, jer je golman Reala izašao van linije.

FK Real Madrid
foto: EPA/Rodrigo Jimenez

U 90. minutu Real je imao priliku da dođe do izjednačenja, ali je šut Rodriga za 5, 6 metara završio daleko iznad prečke.

Porazom od Raja Real Madrid je prepustio lidersku poziciju na tabeli Barseloni koja sada ima dva boda prednosti. Rajo je sada osmi sa 21. bodom.

Standings provided by Sofascore

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.