NEVEROVATNA SITUACIJA U ARGENTINI! Susret završen pre vremena, sudija isključio desetoricu igrača! (VIDEO)
Detalj sa meča Boka juniors - Rasing, Foto: Printscreen/youtube/Fanatiz TV

HAOS NA UTAKMICI!

NEVEROVATNA SITUACIJA U ARGENTINI! Susret završen pre vremena, sudija isključio desetoricu igrača! (VIDEO)

Ekipa Boke nije imala dovoljno igrača da privede meč kraju

Objavljeno: 09:29h

Uzavreli temperament Argentinaca je došao do izražaja u punom sjaju tokom meča Superkupa u kome su se sastali Boka Juniors i Rasing.

U noći između nedelje i ponedeljka viđena je neverovatna situacija u Argentini, gde je susret za trofej završen pre vremena.

Razlog je što ekipa Boke nije imala dovoljno igrača da privede meč kraju, pošto su u haosu koji je nastao nakon gola Rasinga u 119. minutu ostali samo sa četvoricom igrača na terenu.

Naime, glavni sudija susreta je u opštem metežu u poslednjim minutuma produžetaka podelio čak osam crvenih kartona, a uz dva koja je pokazao u nadoknadi regularnih 90 minuta dolazimo do brojke od čak 10 isključenja koja je pokazao.

Sve je počelo od sukoba Sebastijana Vilje i Johana Karbonera u uoči ulaska u produžetke, a dvadesetak minuta kasnije dogodilo se nešto što se ne viđa baš često.

Nakon što je u 119. minutu postigao gol vredan trofeja Superkupa, fudbaler Rasinga Karlos Alkaras je potpuno bespotrebno došao do tribune sa Bokinim navijačima i pred njom proslavio pogodak.

To je bio okidač za opšti haos u kojem je arbitar Fakundo Teljo, koji će suditi i mečeve Mundijala u Kataru, prvo pokazao isključenje Alkarasu i još jednom Rasingovom igraču, ali i petorici igrača tima iz Buenos Ajresa. Takođe, 11. osoba koja je isključena bio je trener Boke Hugo Ibara.

Inače, Trofej de Kampeones je takmičenje u kom se za pehar bore prvak države i osvajač Kupa. S obzirom na to da je Boka vlasnik oba naslova, Rasing je kao vicešampion igrao "baraž" protiv finaliste Kupa Tigrea i pobedom od 2:1 došao je do šanse da se bori za trofej.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.