"RONALDO? MORAO BI DA SEDI NA KLUPI KOD NAS"! Predsednik VELIKANA "spustio" Kristijana (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Javier Etxezarreta

LEGENDA NA UDARU

"RONALDO? MORAO BI DA SEDI NA KLUPI KOD NAS"! Predsednik VELIKANA "spustio" Kristijana (FOTO)

Portugalac je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 15 utakmica, postigao tri, a namestio dva gola u dresu Mančester junajteda

Objavljeno:

Nema ko se nije pominjao kao potencijalni novi klub Kristijana Ronalda (37) koji će napustiti Mančester junajted, a to se može dogoditi već u januaru.

Ukoliko kapiten reprezentacije Portugala ne razduži opremu u zimskom prelaznom roku, to će se dogiti na leto i to kao slobodan igrač.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/SAVVIDES PRESS

Ugovor jednom od najboljih fudbalera u istoriji ističe na leto 2023. godine, kao novi kandidat za potencijalnu saradnju spomenuo se Flamengo.

Ipak, Rodolfo Landim, predsednik najboljeg južnoameričkog kluba (osvajač Kopa Libertadores) demantovao je te navode i "spustio" Ronalda.

Slavlje fudbalera Flamenga sa trofejem Kopa Libertadores
Slavlje fudbalera Flamenga sa trofejem Kopa Libertadoresfoto: EPA/Jose Jacome

- Ne znam odakle ta informacija, mediji su baš kreativni. Prvo se pitam umesto koga bi igrao? Morao bi da sedi na klupi - izjavio je Landim.

Kada govorimo napadu rubro-negra, prvi izbor je Gabrijel Barbosa poznatiji kao Gabigol koji ima status božanstva kod navijača Flamenga.

Gabrijel Barbosa
Gabrijel Barbosafoto: EPA/Mauricio Duenas Castaneda

Kristijano je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 15 utakmica, postigao tri, a namestio dva gola u dresu Mančester junajteda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.