Za jedne dobro, za druge loše! Grof otkrio ono što zanima sve Delije! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

biće zanimljivo

Za jedne dobro, za druge loše! Grof otkrio ono što zanima sve Delije! (VIDEO)

Crnogorski stručnjak otkrio informacije koje će zaintrigirati navijače crveno-belih
Objavljeno: 18:08h

On je rekao je da dešavanja u "večitom" rivalu Partizanu prati samo u medijskim naslovima.

Partizan pokušava da se pojača i proda, kao i mi. Oba kluba su u sličnoj situaciji. Ako pobedimo derbi, neće biti ništa rešeno", rekao je on i dodao da neće tokom priprema neko iz Zvezde gledati utakmice Partizana jer ima još mnogo do međusobne utakmice.

- Ima vremena da ih vidimo u prvenstvu. Ali, uopstalom, svi se znamo manje-više - dodao je on.

Kada je reč o pripremama, Božović je rekao da je još rana faza i da ne može da očekuje da sve bude kako treba. Ali, istakao je da "nije bilo loše" što se tiče trčanja i zalaganja igrača.

Zvezda je do sada na Kipru igrala dve utakmice i obe je pobedila sa 1:0, drugoligaše Šopron iz Mađarske i Olimpiju iz Rumunije. Božović je ocenio da prve utakmice treba da budu sa što slabijim protivnicima jer ekipa nije na potrebnom nivou.

- Kasnije treba da budu bolji protivnici. Generalna proba treba da bude protiv najjačeg mogućeg, ako je to moguće dobiti. Ekipe koje su igrale sa nama bile su toliko motivisane, da ne verujem da bi ijedan prvoligaš bio tako motivisan protiv nas - rekao je Božović.

Božović je rekao da se osnova tima zna, iako još nije "kristalisano" ko će da igra štopere, da li će par činiti Frimpong i Luković, a Le Talek se vratiti u vezni red, kao i to da li će formacija biti sa jednim ili dva napadača.

Nezaobilazna tema u poslednje vreme su odlični rezultati košarkaškog kluba Crvena zvezda, koji niže pobede u Evroligi i regionalnom takmičenje. Božović je naveo da redovno prati utakmice, a posebne reči hvale imao je za svog kolegu, trenera košarkaša Dejana Radonjića.

- Mnogo mi je drago zbog njega i voleo bih da se plasira među osam najboljih u Evroligi. Neću da govorim o fajnal-foru, jer nastrada čovek ako ga pomenem. Napravio je čudo, oborio sve rekorde. Ko je to slutio pre dve godine?", rekao je Božović.

Upitan šta fudbalskom klubu nedostaje da bude uspešan kao košarkaški, Božović je odgovorio uz osmeh: "Nedostaje nam košarkaški teren i da igramo pet na pet.

foto: Filip Plavčić

Govoreći o kritikama na svoj račun, Božović je kazao da stiže da ih čita, ali da one ne utiču na njega.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.