ZLATAN JE UTERIVAO STRAH U KOSTI SAIGRAČIMA: Čuveni Brazilac je bukvalno DRHTAO pored Ibrahimovića!
Zlatan Ibrahimović, Foto: Profimedia

nasilnik

ZLATAN JE UTERIVAO STRAH U KOSTI SAIGRAČIMA: Čuveni Brazilac je bukvalno DRHTAO pored Ibrahimovića!

Osim što je noćna mora za rivale, to je bio slučaj i sa brojnim Ibrinim saigračima

Objavljeno: 12:37h

Zlatana Ibrahimovića je uvek krasila snažna harizma, ali je ponekad prerastala u nepodnošljivu aroganciju. Nikad nije bežao od toga da bude glavni gde god da se pojavi. Osim što je predstavljao strah i trepet za rivale, to je bio slučaj i sa brojnim saigračima.

Lor Bulo, bivša fudbalerka Pari Sen Žermena te sadašnja novinarka je otkrila koji igrač "Svetaca" se toliko plašio Zlatana da je drhtao u njegovoj blizini dok je legendarni napadač igrao na 'Parku prinčeva'.

- Zlatan je poput velike kocke. Bio je impresivan i širinom i visinom. Lukas Moura je drhtao pored Zlatana. Na primer, tokom treninga patio je od toga - ispričala je ona.

Zlatan Ibrahimović, Lukas Moura
foto: EPA/Ian Langsdon

Kristof Žale, koji je dugi niz godina bio desni bek PSŽ-a, ispričao je kako je Zlatan imao običaj da maltretira slabije od sebe, pogotovo one koji nemaju čvrst karakter.

- Ako bi vidio da nemaš karakter, sve vreme bi se okomio na tebe i lomio te. Imao je naduvan ego. Ne bih rekao da je verovao da je Bog, ali verovao je da je iznad drugih. Ali to je ono što mu je omogućilo da uspe u karijeri - objasnio je Žale.

Ibrahimović i Lukas Moura su nekoliko godina delili svlačionicu u Parizu, a svojevremeno se i današnji igrač Totenhema požalio na Šveđanina.

- Zlatan je vrlo moćan igrač, ali to smo znali i od ranije. Komplikovan je lik. Uvek traži loptu i puno nas vređa. Ponekad je malo arogantan. U jedno možete biti sigurni. Kada on poviče, uvek možete da razumete šta želi, bez obzira o kom je jeziku reč - izjava je brazilskog fudbalera dok je igrao za PSŽ.

Zlatan Ibrahimović, Lukas Moura
foto: EPA/Yoan Valat

I dok ima saigrača koji na Zlatana gledaju poput oca ili stareg brata sigurno je i onih koji ne misle lepo o 41-godišnjaku, međutim još uvek to ne smeju da kažu javno.

Poslednji incident Ibra je imao na kraju meča Lige šampiona između RB Salcburga i Milana kada se izgalamio na jednog novinara koji je spekulisao o njegovom kraju karijere.

Posle poslednjeg sudijskog zvižduka kamere su tražile Ibrahimovića da vide njegovu proslavu, ali umesto toga snimili su njegov izliv besa.

- Šta pričaš ti? Nemoj da ideš okolo i govoriš da ne igram. Ne smeš to da govoriš. Ako to nisi čuo od mene, ne smeš o tome da pročaš - galamio je Zlatan.

Ibrakadabra se obraćao novinaru Alesandru Alćatu koji je prošlog meseca pred utakmicu Čelsi - Milan rekao da ukoliko Zlatan ne bude slao pozitivne signale u decembru, onda će se vrlo verovatno penzionisati.

Pre toga, Zlatan je lupio ćušku Marku Lazetiću i čupao kosu Aleksisu Salemakersu, od nervoze dok je gledao derbi sa Juventusom....

Švedski napadač se oporavlja od povrede kolena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.