Nikolić: Na meču sa Kikersima nije bilo ništa kako treba! Od terena, preko suđenja... (VIDEO)
Foto: Youtube/DanasConferences

UTISCI SA PRIPREMA

Nikolić: Na meču sa Kikersima nije bilo ništa kako treba! Od terena, preko suđenja... (VIDEO)

Netačnost u igri je negde očekivano usled novih rotacija i teških treninga, ali je nedopustiva za Partizan. Što se tiče Monira, on nije dugo trenirao, a sada mora da nađe što pre svoju formu, imamo strpljenja za njega kao i neke druge koji su u sličnoj situaciji, naveo je Nikolić
Objavljeno:

Partizan je izgubio od tima kome trener plaća pripreme! (VIDEO)

- Utisci su dosta dobri. Na prvoj utakmici nije bilo ništa kako treba, od terena, termina, suđenja, ponajmanje igre Partizana, pre svega mislim na prvo poluvreme. Kasnije nas je napustila i sreća... Tu bih stao sa pričom o tom duelu. Druga je bila dosta ozbiljnija, jedna prava utakmica, gde smo igrali dobro. Moglo je da bude i ubedljivije, a jedina zamerka je ta što olako promašujemo velike šanse - istakao je Nikolić.

Ako su se drugopozivci obrukali protiv četvrtoligaša, Partizanovi starteri su bili odlični protiv Poljaka! (FOTO) (VIDEO)

- Radin je povređen, to nam zadaje muke, jer spada u tu grupu igrača koji su čekali svoju priliku i kojima sam govorio da je ovo momenat da pokaže šta zna. Nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je strateg crno-belih.

Zaboravite sve kikseve koje ikada ste videli! Filip Kljajić je postao apsolutni šampion ove kategorije! (VIDEO)

- Netačnost u igri je negde očekivano usled novih rotacija i teških treninga, ali je nedopustiva za Partizan. Što se tiče Monira, on nije dugo trenirao, a sada mora da nađe što pre svoju formu, imamo strpljenja za njega kao i neke druge koji su u sličnoj situaciji - naveo je Nikolić.

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.