"GUBIŠ 3:0, A NE MENJAŠ KAPITENA KOJI TAKO GUBI AUTORIRET"! Proslavljeni vezista opleo po Tadiću (FOTO)
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

NOVI UDARAC

"GUBIŠ 3:0, A NE MENJAŠ KAPITENA KOJI TAKO GUBI AUTORIRET"! Proslavljeni vezista opleo po Tadiću (FOTO)

Šruder je trebalo da zameni Tadića mlađim Kudusom. Ne znam zašto to ne radi. Svi igrači bi trebalo da imaju jednak tretma, rekao je Holanđanin

Objavljeno:

Fudbaleri Ajaksa izgubili su od Liverpula 3:0 u petom kolu grupne faze Lige šampiona i završili san oko mogućeg prolaska u osminu finala.

Rafael van der Vart, nekadašnji reprezentativac Holandije posle utakmice "udario" je po kapitenu "kopljanika" Dušanu Tadiću i iskusnom Dejliju Blindu.

- Tadić i Blind su dugo bili najvažniji igrači Ajaksa. Sada imaju kraće periode dobre igre. Što se mene tiče, kad je tako trener mora da ih izbaci iz igre - rekao je Van der Vart u komentaru utakmice za holandske medije.

Rafael van der Vart
Rafael van der Vartfoto: Profimedia

Bivši vezista Real Madrida smatra da kapiten reprezentacije Srbije nije dao nikakav inpuls timu iz Amsterdama i da je trebalo da bude zamenjen.

- U 58. minutu Blinda je zameni Vijnald, ali je Tadić ostao na terenu do kraja utakmice. Kad gubiš 0:3 i nastavljaš da igraš kao kapiten koji ne uspeva da preokrene situaciju gubiš autoritet. Trener bi trebalo to da uoči. Šruder je trebalo da zameni Tadića mlađim Kudusom. Ne znam zašto to ne radi. Svi igrači bi trebalo da imaju jednak tretman - zaključio je Rafael.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.