MILOJEVIĆ JEDVA SVARIO "JEFTIN GOL", SAD PORUČUJE: Verujemo u čast i poštenje Mađara!
Miloš Milojević, Foto: Starsport©

sad je lakše

MILOJEVIĆ JEDVA SVARIO "JEFTIN GOL", SAD PORUČUJE: Verujemo u čast i poštenje Mađara!

Neće svakako Fradi biti bez motiva u Turskoj protiv Trabzona jer im bod garantuje prvo mesto

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, sumirao je utiske nakon pobede svog tima protiv Trabzonspora rezultatom 2:1.

Crveno-beli su na taj način održali nade ka plasmanu u nokaut fazu gde mogu da prođu na način koji smo opisali, a pred njima je meč sa Monakom u Monte Karlu gde će sve biti odlučeno.

- Mi moramo to (meč sa Monakom) da dobijemo i malo ćemo se nadati povoljnom rezultatu na drugom meču. Monako nam je dužnik. Nisu zaslužili da nas dobiju ovde. Minimum smo na Marakani zaslužili bod. Znamo da Ferencvarošu ništa ne treba, ali verujemo u čast i poštenje Mađara - rekao je posle susreta.

FK Crvena zvezda, Fudbal, Aleksandar Katai, Aleksandar Pešić
foto: Starsport©

Neće ipak Fradi biti bez motiva u Turskoj protiv Trabzona jer im bod garantuje prvo mesto, a u slučaju poraza i pobede Monaka nad Zvezdom pali bi na drugo mesto.

O samom meču Milojević je rekao sledeće.

- Momci su pokazali da su pravi, da znaju da igraju ovakve utakmice. Nije lako... Kad onako jeftin gol primimo zbog trenutka nesmotrenosti, ali i zbog kvaliteta Bakasetasa. Imali smo celo prvo poluvreme kontrolu, hteli smo da iz te mirne igre dođemo do gola. Došli smo do nekoliko dobrih šansi, iz jedne je Katai pogodio, ali mislim da smo mogli i ubedljivije da vodimo pre tog njihovog gola. Na poluvremenu smo samo pričali o nekoliko stvari koje možemo da odradimo bolje. Znali smo da nam je, da kažem, ekipa što se tiče ofanzive, u veznom redu, dobra, ali da ćemo možda imati par problema u tranziciji. Tu su stvarno sva četiri defanzivna igrača odradila lavovski posao. A pomagali su i vezisti. Zadovoljan sam i rezultatom, ali i onime što sam rekao u najavi, da mi sada imamo sve u svojim rukama. Da možemo u Monaku da odlučujemo o svojoj sudbini u Evropi - zaključio je Milojević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.