RONALDO ZAVRŠIO SA EVROPOM! Poznata naredna stanica i tri potencijalna NOVA KLUBA (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/SAVVIDES PRESS

NOVA TRANSFER BOMBA

RONALDO ZAVRŠIO SA EVROPOM! Poznata naredna stanica i tri potencijalna NOVA KLUBA (FOTO)

Jedini problem u planovima je to što "crveni đavoli" neće da prodaju Portugalca u januaru, a pošto mu ugovor ističe narednog leta, Kristijano bi otišao besplatno

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo (37) posle skandala u Mančester junajtedu vratio se u prvi tim, ali i dalje nije popustio i želi da napusti klub u zimskom prelaznom roku.

Jedan bivši prvak Evrope već mu je zatvorio vrata, a iako bi Portugalac hteo da igra Ligu šampiona, naredna stanica verovatna će biti MLS liga!

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Peter Powell

Prema informacijama britanskog Sana, Amerika je veoma zainteresovana da kapiten "navigatora" zaigra kod njih zbog popularizacije prvenstva.

Ovaj medij navodi da su najveće interesovanje za jednog od najboljih fudbalera u istoriji pokazali Los Anđeles, Los Anđeles Galaksi i Inter Majami.

Jedini problem u planovima je to što "crveni đavoli" neće da prodaju Ronalda u januaru, a pošto mu ugovor ističe narednog leta, Kristijano bi otišao besplatno.

U Galaksiju bi ga čekali Dejan Joveljić i Ćićarito, u Los Anđelesu Karlos Vela, a u Inter Majamiju vlasnik Dejvid Bekam i trener i bivši saigrač Fil Nevil.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.