TEN HAG PRIHVATIO RUKU POMIRENJA: Ronaldo se vraća u tim!
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Adam Vaughan

prekinuli svađu

TEN HAG PRIHVATIO RUKU POMIRENJA: Ronaldo se vraća u tim!

Utakmica između Mančester junajteda i Šerifa biće odigrana u četvrtak na "Old trafordu" od 21 sat

Objavljeno:

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag potvrdio je da će Kristijano Ronaldo biti deo tima pred utakmicu petog kola Lige Evrope sa Šerifom.

Holandski stručnjak je na konferenciji za novinare pred utakmicu sa moldavskim klubom istakao da više ne želi da komentariše ovu temu.

- Bio je van tima na jednoj utakmici, sada se vratio i trenira. Prošle nedelje sam odgovorio na sva pitanja i mislim da nema potrebe da se ponavljam. Želim da se fokusiramo na utakmicu protiv Šerifa - izjavio je menadžer "crvenih đavola".

Portugalski napadač je prošle nedelje na utakmici protiv Totenhema (2:0) odbio da uđe u igru u finišu meča, a potom je svojevoljno napustio teren i otišao u svlačionicu. Ten Hag je zbog toga odlučio da odstrani portugalskog fudbalera iz tima, a on je morao da propusti meč sa Čelsijem (1:1) u 13. kolu Premijer ligi.

Mančester junajted se nalazi na drugom mestu na tabeli grupe E Lige Evrope sa tri boda manje od prvoplasiranog Sosijedada. Šerif je treći sa tri boda, dok je Omonija poslednja bez bodova.

Utakmica između Mančester junajteda i Šerifa biće odigrana u četvrtak na "Old trafordu" od 21 sat.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.