KAKVA BRUKA FIFA-e SA GRUPOM SRBIJE: Tadić, Nejmar, Džaka, Abubakar i... NEOPROSTIVA greška! (FOTO)
Učesnici grupe F Mundijala: Srbija, Brazil, Švajcarska i Kamerun, Foto: EPA/STR, EPA/Laurent Gullieron, Starsport©, EPA/Facundo Arrizabalaga

sramota

KAKVA BRUKA FIFA-e SA GRUPOM SRBIJE: Tadić, Nejmar, Džaka, Abubakar i... NEOPROSTIVA greška! (FOTO)

Svetska kuća fudbala je na svom zvaničnom Tviter profilu pitala pratioce ko će proći dalje iz grupe F

Objavljeno: 14:58h

Nestrpljivo odbrojavamo dane do Svetskog prvenstva u Kataru. Ostalo je još 25 dana do početka najveće fudbalske smotre a posle sjajnih igara "Orlova" pod palicom Piksija, velika su i očekivanja, bez obzira što se naši fudbaleri nalaze u izuzetno jakoj grupi.

Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u grupi sa prvim favoritom Brazilom, Švajcarskom i selekcijom Kameruna, ali FIFA je tu malo "pobrkala lončiće".

Naime, Svetska kuća fudbala je na svom zvaničnom Tviter profilu pitala pratioce ko će proći dalje iz grupe F. Na animiranoj slici su kapiteni reprezentacija, Nejmar, Granit Džaka, Dušan Tadić i Vensan Abubakar, ali greška nije tu.

FIFA je u tvit ubacila zastave ove četiri zemlje, ali je pogrešila jednu. Umesto kamerunske, stavili su emotikon zastave Senegala!

Trobojka Kameruna je kao na dresu Abubakara koji se vidi - vertikalno zeleno, crveno, žuto - sa žutom zvezdom na crvenom polju. Boje jesu iste, ali za administratora FIFA stranice su očigledno ove afričke države iste i za jednu ovako ozbiljnu organizaciju, ovo je ozbiljan propust.

FIFA
foto: Printscreen/Twitter/@FIFAWorldCup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.