ŽENE I DEVOJKE FUDBALERA KOJE ĆE MAMITI UZDAHE U KATARU: Izaberite najlepšu od 4 lepotice iz grupe A! (FOTO/ANKETA)
Foto: Instagram/@annekeemolenaar, Instagram/ennervalencia1, pedrororocorreia22, melissa_reddy

crnka, plavuša ili brineta?

ŽENE I DEVOJKE FUDBALERA KOJE ĆE MAMITI UZDAHE U KATARU: Izaberite najlepšu od 4 lepotice iz grupe A! (FOTO/ANKETA)

Nema sumnje da će i ovom Svetskom prvenstvu žene i devojke fudbalera davati posebnu draž i biti prva meta kamera kada dešavanja na travnatom terenu zatihnu

Objavljeno:

Fudsbalski savez Engleske (FA) je lepšim polovinama svojih igrača sastavio listu stvari koje su dozvoljene i koje nisu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Poznavajući ih od ranije i po najavljenom planu lumpovanja na jahtama, odlučili su da budu oprezni pred Mundijal u državi koja strogo kažnjava raskalašno ponašanje i bilpo koje eventualno uvredljivo za islamsku veru.

Ali, nema sumnje da će i ovom Svetskom prvenstvu žene i devojke fudbalera davati posebnu draž i biti prva meta kamera kada dešavanja na travnatom terenu zatihnu.

Danas izdvajamo po jednu iz svake selekcije Grupe A koju sačinjavaju domaćin Katar, Ekvador, Senegal i Holandija.

KATAR

U skladu sa gorenavedenim, najmanje se zna o suprugama fudbalera Katara, ali jedna se ipak izdvaja.

Pošto i Katarci imaju jednog naturalizovanog fudbalera, njegova izabranica daje egzotiku tribinama kao što on čini na terenu.

U pitanju je defanzivac Pedro Migel Karvaljo Deiš Koreja, poznatiji kao Ro-Ro. Portugalac po rođenju, igrao je u akademiji Benfike, ali je u Kataru od 2011. - prvo u Al Ahliju, a sad u Al Sadu.

Desni bek koji igra i štopera je oženjen lepom Luenom Euženio. Gospodin i gospođa Koreja imaju dvoje dece i uživaju u Kataru, a Ro-Ro ne propušta priliku da napomene koliko mu je Luena važna u životu.

EKVADOR

Po broju utakmica i golovima za reprezentaciju Ekvadora i dalje prednjači Ener Valensija, nekada zvezda Vest Hema, sada Fenerbahčea, ali rekli bi i po lepšoj polovini.

Šeron Eskobar i napadač (32) koji ima i afričko poreklo su davno krunisali svoju vezu brakom, a imaju već četvoro dece.

SENEGAL

Čini se da je i ovde golgeter odneo pobedu. Sadio Mane je napustio Liverpul koji se muči bez njegovih golova, ali Senegalac hvata ritam u Bajernu ih Minhena, uz pomoć prelepe Melise.

Melisa Redi je novinarka koja je napisala knjigu o Jirgenu Klopu, ali koja prati skoro isključivo najvećeg rivala Liverpula - Mančester junajted.

HOLANDIJA

Ovde već imamo mnogo veći izbor. Da li je zato što je uglavnom već poznata lepota Holanđanki ili što su u pitanju uspešniji i samim tim popularniji fudbaleri? Ili i jedno i drugo?

U svakom slučaju, ovde moramo da pomenemo Lori Harvi (manekenka i izabranica Memfisa Depaja), Rike Nojtedagt (kapiten Virdžil fan Dajk), Lizan fan Zutven (lepša polovina Luka de Jonga), Dojnu Turkanu (Stefan de Fraj), Kendi-Rej Flur (supruga Dejlija Blinda), Kejli Raman (Nejtan Ake), Kloi džej Luis (Stiven Bergvajn)

Ali, ipak izdvajamo Aneke Molenar. Devojka štopera Bajerna Matajsa de Lihta je i sama iz fudbalske porodice pošto je njen otac Keje Molenar takođe legenda Ajaksa, ali i ljutog rivala Fejenorda.

1 / 3 Foto: Profimedia

Aneke radi kao model i influenser a sa Matajsom je u vezi od 2018. kada se proslavio kao kapiten Ajaksa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.