TUŽNA PRIČA IZ ŽIVOTA NEMANJE VIDIĆA! Rano izgubio dobrog prijatelja, a onda napravio gest za DIVLJENJE! (FOTO)
Nemanja Vidić, Foto: MM / PA Images / Profimedia

GEST KOJI SE NE ZABORAVLJA!

TUŽNA PRIČA IZ ŽIVOTA NEMANJE VIDIĆA! Rano izgubio dobrog prijatelja, a onda napravio gest za DIVLJENJE! (FOTO)

Bivši srpski fudbaler bio je odličan drug sa Vladom Dimitrijevićem, koji je važio za velikog talenta, ali je nažalost preminuo na treningu

Objavljeno: 10:15h

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Vidić, tokom svoje fudbalske karijere je imao dosta rezultatskih uspeha, ali je povrh svega svoju reputaciju izgradio i van terena. Jedna Instagram stranica je baš zbog toga odlučila da podseti na jednu dobro poznatu priču, kada je ocu preminulog saigrača kupio stan.

Vidić je svoju fudbalsku karijeru počeo u rodnom Užicu, da bi 2000. godine stigao u Crvenu zvezdu koja ga je u prvoj sezoni odmah poslala na pozajmicu u Spartak iz Subotice. Po dolasku u Beograd, Vidić je postao veoma dobar prijatelj sa Vladom Dimitrijevićem, koji je važio za talenta, ali koji je nažalost preminuo na treningu.

Godinama kasnije, Vidić nije zaboravio svog prijatelja Vladu, već je ostao u kontaktu s njegovim ocem koga je jednom prilikom iznenadio na veoma lep način. Poznato je kakvu je karijeru kasnije napravio Vidić, dogurao je do toga da se o njemu govori o jednom od najboljih štopera u Premijer ligi ikada, ali je svoju ljudskost pokazao i kada je jednom prilikom razgovarao sa ocem svog pokojnog prijatelja.

On je tražio od Nedeljka Dimitrijevića, Vladinog oca, da otvori devizni račun kako bi mu poslao nešto novca. Kada je on stigao u banku i pogledao, shvatio je da ima 126.000 evra, dok mu je Vidić rekao da od tog novca kupi stan, ali i da mu se javi za još novca. Nedeljko je kupio stan u Beogradu, a odlučio je da to bude broj 15, kako bi uvek imao sećanje na osobu koja je njemu pomogla - na Nemanju Vidića.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.