"JASNO NAM JE KOJI JE ULOG": Katai otvorio dušu pred Vojvodinu i presudne mečeve u Ligi Evrope (FOTO)
Aleksandar Katai na utakmici Crvene zvezde i Monaka, Foto: Starsport©

ZACRTANI CILJEVI

"JASNO NAM JE KOJI JE ULOG": Katai otvorio dušu pred Vojvodinu i presudne mečeve u Ligi Evrope (FOTO)

Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo, rekao je između ostalog fudbaler Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde biće oslabljeni protiv Vojvodine na gostovanju u četvrtak od 18.55 u zaostaloj utakmici petog kola Superlige Srbije.

Ipak, crveno-beli na gostovanje Novosađanima na stadionu "Karađorđe" idu samo na pobedu što je istakao i Aleksandar Katai, jedan od lidera Beograđana.

Aleksandar Katai
Aleksandar Kataifoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov, koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ritam je izuzetno naporan, ali pokazali smo da imamo kvalitet na svim pozicijama i da možemo da izdržimo ovaj ubitačan tempo - rekao je Katai.

Posle meča protiv "stare dame", izabranici Miloša Milojevića vraćaju se obavezama i u Ligi Evrope gde imaju samo tri boda posle četiri kola.

Aleksandar Katai na utakmici Crvene zvezde i Ferencvaroša
Aleksandar Katai na utakmici Crvene zvezde i Ferencvarošafoto: Starsport©

Zna ofanzivac kluba sa Marakane da pozitivan rezultat protiv Trabzona 27. oktobra kod kuće i Monaka 3. novembra u gostma donosi proleće u Evropi.

- Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede - zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.