"SITUACIJA JE SASVIM JASNA" Simeone iskren o dolasku Ronalda u Atletiko (FOTO)
Dijego Simeone, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

ARGENTINAC OTVORENO

"SITUACIJA JE SASVIM JASNA" Simeone iskren o dolasku Ronalda u Atletiko (FOTO)

Kristijano će da pokaže svima kakav je napadač , rekao je trener Madriđana

Objavljeno:

Kapiten reprezentacije Portugala i fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (37) i dalje želi da napusti "crvene đavole".

Naredna prilika za to je januar i zimski prelazni rok, a kao potencijalna nova sredina spominjao se Atletiko Madrid pored jednog turskog velikana.

- Ptičica mi je rekla da je bilo iskušenje da se angažuje Ronaldo, a druga mi je saopštila da su počeli novi pregovori - rekao je argentinski novinar Martin Liberman.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: EPA/Adam Vaughan

Ipak, Dijego Simeone, trener "jorgandžija" odmah je demantovao to.

- Ptičice su vam rekle sve što je daleko od istine. Ljudi govore ono što žele, a ne ono što se događa. Ronaldo je legenda Reala. Nisam primetio da su Martin Palermo i Huan Roman Rikelme igrali u River Plati, kao što ni Arijel Ortega nije igrao za Boku juniors. Situacija je sasvim jasna - rekao je Simeone.

Argetinski stručnjak potom je istakao da je svestan kakav je Ronaldo fudbaler.

- Dešava mu se ono o čemu sam pričao Luisu Suarezu. Rekao sam mu da će da nastavi da postiže golove, jer mu je to urođeno. Ne sumnjam da će Ronaldo opet da postiže golove, nemoguće je da je prestane pošto je psihički jak kao što je uvek bio. Ronaldo će da pokaže svima kakav je napadač - zaključio je Dijego.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.