ZABORAVIO ŠTA JE GOL! Pavkov otišao iz Zvezde, a u novom klubu ni posle OSAM utakmica nije upisao PRVENAC (FOTO)
Milan Pavkov, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

SRBIN U PROBLEMU

ZABORAVIO ŠTA JE GOL! Pavkov otišao iz Zvezde, a u novom klubu ni posle OSAM utakmica nije upisao PRVENAC (FOTO)

Milan odigrao 490 minuta i upisao samo tri asistencije, dok je u Zvezdi pre odlaska imao šest pogodaka za 367 minuta na terenu

Objavljeno:

Ljubimac delija, strelac golova protiv Liverpula, Milana i Partizana, Milan Pavkov (28) 28. avgusta ove godine u transferu teškom milion evra napustio je Crvenu zvezdu i otišao u Al Fejhu iz Saudijske Arabije.

Iskunog napadača dočekali su trener Vuk Rašović i golman Vladimir Stojković, a tu je i makedonski špic Aleksandar Trajkovski.

Ipak, momku rodom iz Begeča ne svetaju ruže u novoj sredini pošto je odigrao osam utakmica, odnosno 490 minuta, al i dalje nije uspeo da postigne gol, a jedino vredno pomena su tri asistencije.

Milan Pavkov u dresu Crvene zvezde
Milan Pavkov u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport©

Sa druge strane, pre odlaska u Saudijsku Arabiju, Pavkov je za 367 minuta na četiri meča u Superligi (244 minuta) i tri susreta u kvalifikacijama za Ligu šampiona (123 minuta) imao učinak od šest golova (pet u prvenstvu i jedan u Evropi) i jednu asistenciju u domaćem šampionatu.

Dugo bez radosti za pogodak - Milan Pavkov
Dugo bez radosti za pogodak - Milan Pavkovfoto: Starsport©

Problem za Milana su i loši rezultati Al Fejhe pošto su posle osam kola predposlednji sa samo dva boda, odnosno šest poraza i dva remija, bez pobede i sa gol razlikom 4:16.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.