ZA OVOG SRPSKOG FUDBALERA NISTE NI ČULI: Dao gol velikanu za samo 7 minuta! Piksi, ne ispuštaj ga! (VIDEO)
Nikolas Agrafiotis, Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

da nije bilo povrede...

ZA OVOG SRPSKOG FUDBALERA NISTE NI ČULI: Dao gol velikanu za samo 7 minuta! Piksi, ne ispuštaj ga! (VIDEO)

Na fenomenalan način se napadač vratio na teren posle povrede

Objavljeno: 12:16h

Ajaks se vratio na čelo holandske Eredivizije ubedljivom pobedom nad Ekscelziorom u nedelju - 7:1 i tako najavio izlazak iz krize.

Konačno je gol iz igre dao i kapiten Dušan Tadić, uz asistenciju na koju smo navikli, a zanimljivo je ko je strelac utešnog gola gostiju u 90. minutu.

Nikolas Agrafiotis (22) je napadač rođen u Holandiji, ali koji je nastupao za mlade kategorije Srbije!

Kao što pretpostavljate po prezimenu, Agrafiotisu je otac Grk, ali majka mu je Srpkinja. Za ekipu Srbije do 16 godina, odigrao je četiri utakmice i dao jedan gol 2016. godine.

Ponikao je u Den Boshu nakon čega je proveo šest sezona u akademiji Vitesea. Nikolas se 2020. preselio u Dordreht, a januara ove godine je stigao u Ekscelzior kao slobodan agent.

Potpisao je samo do kraja sezone, ali se sa dva gola u plej-ofu za ulazak u Erediviziju proslavio i obezbedio novi ugovor. Ove sezone je ipak bio povređen, sve do gostovanja slavnom Ajaksu gde mu je bilo potrebno samo sedam minuta da zatrese mrežu Remka Pasfera.

Po svemu sudeći je zakasnio za poziv Piksija za Mundijal u Kataru, ali možda nije za akcije u 2023. godini - kada "Orlove" čeakju kvalifikacije za EURO i prijateljske utakmice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.