ONA JE BILA GLAVNA ATRAKCIJA NA MEČU CRVENE ZVEZDE! Erotski model u tesnoj odori, od nje zastaje dah! (FOTO)
Ona je bila glavna atrakcija na stadionu, Foto: Printscreen/Instagram/mandityizabellaonly

18+

ONA JE BILA GLAVNA ATRAKCIJA NA MEČU CRVENE ZVEZDE! Erotski model u tesnoj odori, od nje zastaje dah! (FOTO)

U pitanju je žena koja je erotski model

Objavljeno:

S jedne strane su grmeli navijači Ferencvaroša, popularna "Zelena čudovišta", s druge su gromoglasnom pesmom pristalice Crvene zvezde bodirle svoj klub - dok smo između njih na stadionu "Groupama Arena" mogli da vidimo ozbiljne ljubitelje fudbala među kojima su se izdvajale atraktivne navijačice Fradija!

Jedna od njih, koja je malo kome na stadionu prošla nezapaženo, jeste i prsata plavuša Izabela Manditi koja je u domovini poznata kao model i koja za devet dolara mesečno prodaje svoj eksplicitni sadržaj na "Onlyfans" platformi.

Obučena u boje Ferencvaroša, crnu kožnu kombinaciju i zeleni sako, Izabela je privlačila veliku pažnju i na samim tribinama i u VIP zoni gde su gosti mogli da uživaju u bogatom izboru hrane i pića.

Pored toga što se predstavlja kao erotski model, Izabela na svom sajtu već pet godina pruža i usluge masaže. Pritom dodaje da je u svetu modelinga već 17 godina. Sudeći prema člancima koji su joj posvećeni poslednjih godina, čini se da uživa veliku popularnost u domovini.

Izabela je na kraju mogla se raduje pobedi svog tima, jer je Fradi dobio Zvezdu sa 2:1 - uz fantastičnu atmosferu koja je viđena na stadionu. Podsetimo, crveno-beli su imali nešto više od 1.000 navijača i svih 90 minuta su fanatično navijali.

Na kraju je viđen i manji incident kada su domaći navijači došli do tribine gde su bile Delije, pretili im i pozivali ih na tuču.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.