Nećemo je gledati u finalu protiv Srbije, ali NAJLEPŠU i VATRENU Brazilku možete videti OVDE (FOTO)
Kejla Alves, Foto: Printscreen/Instagram/@key.alvees

BOMBA OD MILION DOLARA

Nećemo je gledati u finalu protiv Srbije, ali NAJLEPŠU i VATRENU Brazilku možete videti OVDE (FOTO)

Kejla brani boje Osasko de Sao Paola, i ima više od 5.400.000 pratilaca na Instragramu

Objavljeno: 15:13h

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 20.00 igraju protiv selekcije Brazila u finalu Svetskog prvenstva gde brane trofej.

Ipak, šteta je što u borbi za trofej protiv našeg nacionalnog tima nećemo gledati vatrenu Kejlu Alves, ali je možete videti na drugom mestu, a i tu postoji uslov!

Naime, gospođica Alves, čije telo možemo da ocenimo "kao milion dolara" prošle godine proglašena je za najbolji odbojkašicu sveta, ali nije u timu za SP.

Kejla je punila naslovne strane tabloida u svojoj zemlji kada su se pojavile njene golišave fotogracije, a onda je objavljeno da zarađuje 50 puta više novca od platforme za odrasle "Only Fans", i ta primanja idu i do nekoliko miliona godišnje.

Proslavila je i bliznakinju Kejt, a otkrila je da je mnoge saigračice nisu podržale, ali da nije marila za tim.

- Moja ekipa me podržava, iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga. Ali neke od njih su pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o "OnlyFansu'“ - rekla je Alvesova.

Kejla brani boje Osasko de Sao Paola, i ima više od 5.400.000 pratilaca na Instragramu, a Kejt je iskoristila sestrinu popularnost i sada ima preko milion pratilaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.