ZVEZDA BOJKOTUJE IZBORE U FSS: "Što je puno, puno je, najbolje je da nas UGASE!
Zvezdan Terzić i Nenad Bjeković, Foto: Starsport©

oglasili se

ZVEZDA BOJKOTUJE IZBORE U FSS: "Što je puno, puno je, najbolje je da nas UGASE!

Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju - kažu iz tabora šampiona

Objavljeno: 20:15h

FK Crvena zvezda neće učestvovati na izbornoj Skupštini na kojoj će se izabrati novi predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), preneo je svoja saznanja Tanjug.

U Zvezdi smatraju da su izbori farsa, sve pod plaštom mira koji je potreban reprezentaciji i zloupotrebljava se predstojeći Mundijal u Kataru, da bi se zauzele fotelje za naredne četiri godine.

Na funkciji predsednika već je viđen aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, nekadašnji funkcioner Partizana, što je za Zvezdu neprihvatljivo i neće dozvoliti da se ponovi Slaviša Kokeza i 2017. godina, sve zajedno sa Markom Zdravkovićem i Voždovcem, koga su sada postavili na mesto predsednika FS Beograda koji delegira 10 članova Skupsstine FSS.

Stadion Rajko Mitić
foto: Printscreen/youtube/FCRedStarBelgrade

"U Zvezdi već vide šta je cilj čelnika FSS, preko Sudijske organizacije, po svaku cenu sprečiti Crvenu zvezdu da osvoji šampionsku titulu jer ove godine prvak ide direktno u Ligu šampiona", poruka je iz Zvezde i dodaje se:

"Najbolje je da ugase Zvezdu, Zeka i Bjeka opet će da vode fudbalsku Srbiju, Danilović vodi KSS, Bjekovic FSS, Tomislav Karadžić bio je pre njega.... Što je puno, puno je", stav je Crvene zvezde.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.