IVICA KRALJ PONOSAN NA PETRIĆA I IGRAČE: "Ovo je vreme uživanja za partizanovce!"
Ivica Kralj je ponosan na svoj celokupan tim, Foto: Zorana Jevtić

mirnoća i staloženost!

IVICA KRALJ PONOSAN NA PETRIĆA I IGRAČE: "Ovo je vreme uživanja za partizanovce!"

Ivica Kralj se osvrnuo na svoju ekipu nakon sjajnih rezultata u Evropi

Objavljeno: 18:14h

Ivica Kralj u razgovoru za Telegraf ističe da sve zasluge idu na račun trenera, stručnog štaba i fudbalera, koji su naizgled fatalnu poziciju sa početka sezone pretvorili u euforiju, koja ne jenjava.

- Mogu malo da se opustim i kažem da je ovo zaista vreme za uživanje nas partizanovaca – rekao je Ivica Kralj za Telegraf.

IVICA KRALJ NAJAVLJUJE OZBILJAN PRELAZNI ROK: Natho i Dijabate ostaju, spremamo nova pojačanja! (VIDEO)

- Svi smo veoma srećni posle dve pobede nad Kelnom, svi u klubu su zadovoljni i ponosni na igrače, trenera Petrića i stručni štab, koji su u minulih sedam dana ostvarili dve velike evropske pobede. Rekao sam odmah posle žreba u kome smo dobili Nicu i Keln da će to biti prilika da se odmerimo sa sjajnim ekipama i uživamo u fudbalu, kakav god epilog bio, ali su momci premašili očekivanja i pokazali da mogu da se nose sa svima - rekao je Ivica Kralj, pa pritom dodao:

- Raduje me pogled na tabelu grupe D, Partizan je prvi, osvojio je osam bodova, a mogli smo i sigurno još dva više da smo ostali igrački egal u Češkoj. Ponoviću, jer zaista iskreno tako razmišljam – igrači, trener Petrić i kompletan stručni štab zaslužuju veliko poštovanje i pohvale čak i da epilog sa Kelnom nije bio ovakav, jer su dali poslednji atom na terenu.

LEGENDA NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Ovo je SRAMOTA nedostojna Partizanovog dresa, NE PAMTIM OVO!

- Svaki trener ima nešto svoje. Aleksandar Stanojević je bio energičan, takav mu je stil, Petrić je, pak, izuzetno miran pored klupe i to je možda nešto novo u Partizanu poslednjih godina, ali daje rezulate, to je jasno. Tim svojim stilom je amortizovao taj prvi udar, koji sigurno nije bio prijatan, jer je stanje bilo nezavidno kada je došao, a posle je korak, po korak, sredio i smirio svlačionicu, dao igračima na značaju, potom im i usadio veru u sopstvene mogućnosti. Videli su da mogu da se nose sa timovima iz “lige petice”, veruju u sebe, veruju svom treneru koji im je dopustio da rade ono što najbolje znaju – da igraju fudbal bez opterećenja. To nam je donelo rezultate kakve smo priželjkivali, a možda o njima nismo ni sanjali - zaključio je Ivica Kralj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.