TRENER FULAMA OTKRIO KADA SE MITROVIĆ VRAĆA NA TEREN!
Aleksandar Mitrović se uskoro očekuje na terenu!, Foto: EPA/Fredrik Varfjell

pojavio se!

TRENER FULAMA OTKRIO KADA SE MITROVIĆ VRAĆA NA TEREN!

Utakmica Fulama i Bornmuta igra se u subotu od 16 časova

Objavljeno:

Srpski napadačAleksandar Mitrović zabrinuo je navijače Fulama i naše reprezentacije kada je napustio teren tokom prvenstvenog meča protiv Njukasla, zbog čega su u Londonu bili posebno ljuti na Piksija i nacionalni tim Srbije. Najbolji igrač kluba sa stadiona "Krejven Kotidž" morao je na pauzu, a sada konačno stižu i dobre vesti.

Mitar je sve bliži povratku, potvrdio je na konferenciji za medije Marko Silva, trener Fulama koji dve nedelje nije mogao da računa na srpskog golgetera!

ALEKSANDAR MITROVIĆ SVETSKA KLASA! Predriblao Van Dajka i Hendersona kao da su deca (VIDEO)

"Mitrović je danas trenirao prvi put sa ekipom, pratimo situaciju i čekamo konačnu odluku posle konsultacije sa lekarskim timom, kada ćemo znati da li može da zaigra protiv Bornmuta", izjavio je trener Fulama Marko Silva. Utakmica Fulama i Bornmuta igra se u subotu od 16 časova, a i navijačima reprezentacije Srbije ovo su dobre vesti.

Veoma je bitno da Aleksandar Mitrović što pre uđe u ritam i ponovo počne da beleži sjajne partije, jer će za nešto više od mesec dana biti jedan od najjačih aduta nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu. Nekadašnji golgeter Partizana najbolji je strelac u istoriji naše reprezentacije, a bez njega na terenu nemoguće je zamisliti tim Dragana Stojkovića Piksija.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.