PIKSI OSTAJE BEZ JEDNE NAPADAČKE OPCIJE ZA KATAR! Povreda remeti sve planove!
Dragan Stojković Piksi, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

loše vesti!

PIKSI OSTAJE BEZ JEDNE NAPADAČKE OPCIJE ZA KATAR! Povreda remeti sve planove!

Operacija predviđena neposredno pred Mundijal

Objavljeno: 11:01h

Da li će Dragan Stojković Piksi na Svetsko prvenstvo voditi trojicu ili četvoricu napadača ostaje nam da vidimo, ali iz Izraela stižu nepovoljne informacije.

Na spisak može da stane 26 fudbalera, a pitanje je da li će selektor "orlova" pored Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luke Jovića pozvati još jednog špica.

Ako je suditi po minulim spiskovima, najveće šanse bi u tom slučaju imao Đorđe Jovanović, fudbaler Makabija iz Tel Aviva, koji je debitovao za reprezentaciju Srbije na utakmici protiv Slovenije u Beogradu u Ligi nacija i odigrao 45 minuta, piše Mozzartsport.

Đorđe Jovanović
Đorđe Jovanovićfoto: TWITTER/ Maccabi Tel Aviv FC

Pored toga, napadač izraelskog kluba je u dobroj formi, dobija pohvale za partije koje pruža, a za vikend je bio strelac u gradskom derbiju protiv Hapoela iz Tel Aviva (3:0).

Međutim, ako je suditi po vestima iz Izraela, moglo bi da se desi da Jovanović silom prilika ispadne iz konkurencije za Mundijal. Mediji u toj zemlji pišu da srpski napadač u poslednje vreme igra i trenira sa posebnom bandažom oko kolena, jer ima probleme koji ga muče i koji će u skorije vreme morati da se saniraju.

Najbrži način da se povreda zaleči je lakša operacija, artroskopija kolena, koja je predviđena, kako pišu, pred sam Mundijal.

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbijefoto: Starsport

Kada počne naredna reprezentativna pauza, a to će biti sedam dana pre starta šampionata sveta u Kataru. Pauza nakon takvog zahvata je tri do četiri nedelje, što bi značilo da Jovanović definitivno ne bi bio u igriza put u Dohu.

U dogovrima sa lekarskim timom, srpski napadač će probati da odigra mečeve za Makabi do pauze, jer je njegova pomoć neophodna ekipi koja je sada izbila na prvo mesto na tabeli.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.